Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

CAN-bus Temp. Sensor

CAN-bus Temp. Sensor er en batteridrevet temperatursensor til Buck-Boost DC/DC-converterproduktlinjen og er et nødvendigt tilbehør, når Buck-Boost DC/DC-converter er forbundet til et LFP-Lithiumbatteri.

Temperaturmåling er nødvendig når LFP-Lithiumbatterier oplades ved lave temperaturer. Opladningsspændingen til et Lithiumbatteri skal reduceres når batteritemperaturen falder til under 5 °C og opladningsspændingen skal stoppe, når temperaturen falder til under 0 °C.

CAN-bus Temp. Sensor tager sig af dette. Den måler temperaturen i Lithiumbatteriet og sender denne til Buck-Boost DC/DC-converteren. Buck-Boost DC/DC-converteren vil så reducere eller stoppe opladningen, når batteritemperaturen falder for meget.

Derudover kan CAN-bus Temp. Sensor også forbindes til en temperatursensorterminal i en Multi eller Quattro, så Multi eller Quattro kan reducere eller stoppe opladningen, når batteritemperaturen falder for meget.

Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler