Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

Smart Battery Sense er en trådløs batterispændings- og temperaturføler til Victron MPPT-solopladere.

Ved måling af spænding og temperatur oplades batterierne bedre, opladningseffektiviteten øges, og batteriets levetid forlænges.

Forbedrer batteriopladning

Når spændingen måles ved batteribankens terminaler, undgås fejl som følge af spændingstab på grund af ledningsmodstand, og derved garanteres en korrekt ladespænding.

Hvad angår blyakkumulatorer anvendes data om batteritemperaturen til at justere værdierne af ladespændingen: kolde batterier kræver en højere ladespænding, hvorimod varme batterier kræver en lavere ladespænding. Hvad angår lithiumbatterier anvendes temperaturdata til at deaktivere opladning, når de er for kolde: opladning af lithiumbatterier i nærheden af eller under frysepunktet forårsager permanent skade på cellerne.

Se - slet ingen ledninger

Forbindelsen mellem Smart Battery Sense og en eller flere solopladere er trådløs: Den benytter VE.Smart Network - en trådløs teknologi, der er baseret på Bluetooth Smart.

De overførte data kan anvendes samtidig af en, to eller flere solopladere, der er forbundet til den samme 12 V, 24 V og 48 V batteribank. Det intelligente netværk konfigureres ved hjælp af VictronConnect-appen.

Rent, enkelt – intelligent

Installationen foretages enkelt, hurtigt og uden tilsmudsning. Forbind enhedens to ringklemmer til batteriets terminaler og tilslut Smart Battery Sense-enheden direkte til selve batteriet ved hjælp af den selvklæbende strimmel.

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler