Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

Smart BMS 12/200 er et batteri styringssystem til Victron lithium-jern-fosfat (LiFePO4) Smart batterier. Det er designet specifikt til 12 V-systemer med en 12 V generator til for eksempel køretøjer og både.

Det kombinerer en strømbegrænser, batterikombination og batteribeskytter i en robust og kompakt løsning og lader dig tilslutte enhver størrelse 12 V generator (og startbatteri) belastninger og opladere på en sikkert måde til Smart Lithium batterier.

Smart BMS 12/200 overvåger og beskytter hver enkelt celle i batteriet (eller batteribanken) og vil frakoble generatoren, opladningskilder eller jævnstrømsbelastninger i tilfælde af lav batterispænding, høj batterispænding eller overophedning.

Den dedikerede generatorforbindelse giver en spændingsbegrænsning på envejstrafik fra generatoren til batteriet, så enhver generatorstørrelse (og startbatteri) kan forbindes sikkert til Smart Lithium-batteriet (eller batteribank) og startbatteriet er beskyttet mod overopladning.

BMS er udstyret med Bluetooth til overvågning og konfiguration, en fjernbetjening on/off (tænd-sluk) forbindelse, til at slukke BMS (og systemet) via en fjernbetjening og en for-alarmkontakt, for at give et advarselssignal, før BMS vil afbryde forbindelsen mellem batterierne og systemet.

Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler