Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

VE.Direct til VE.CAN-grænseflade

VE.Direct til VE.CAN-grænsefladeledningen kan bruges til at gøre BMV-700 oplysningerne tilgængelige på et VE.Can-netværk, hvor den eksempelvis kan læses af en Color Control GX.

Begrænsninger:
• Grænsefladeledningen kan ikke anvendes sammen med andre VE.Direct-produkter såsom solopladere og vekselrettere eller med BMV-712 Smart.
• Når den anvendes sammen med en BMV-702, er funktionen begrænset hvad angår AUX-funktionen i BMV: Når den anvendes til at måle spændingen i startbatterier, bliver denne spændingsværdi sendt videre til VE.Can, men når den bruges til at måle temperatur eller mellemspænding, bliver disse data ikke overført på VE.Can-netværket.

FRARÅDET: Dette interfacekabel er frarådet. Brug en GX-enhed i stedet, den giver en bedre funktionalitet samt flere funktioner. For mere detaljeret information se NMEA 2000 kapitlet. Vær også sikker på at læse vores Marine MFD integrations guide.

Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler