Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

BMS 12/200 er et batteriadministrationssystem til VIctron lithium-jernfosfat (LiFePO4) Smart batterier. Den er designet specifikt til 12V-systemer med en 12V generator. 

BMS 12/200 overvåger og beskytter hver enkelt celle i batteriet (eller batteribanken) og vil frakoble generatoren, opladningskilder og jævnstrømsbelastninger i tilfælde af lav batterispænding, høj batterispænding eller overophedning.

Den dedikerede generatorforbindelse giver en spændingsbegrænsning på envejstrafik fra generatoren til batteri, så enhver generatorstørrelse (og startbatteri) kan forbindes sikkert til Smart Lithium-batteriet/batterier.

Den dedikerede belastningsforbindelse vil frakoble belastninger og opladninger i tilfælde af lav batterispænding, høj batterispænding eller overophedning.

BMS er også udstyret med en fjernstyret tænd/sluk forbinder, som kan slå BMS (og systemet) fra via fjernstyring.


Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler