Dette websted drives udelukkende med solenergi.

Prøv VRM-demoen
Udelukkende produceret med solenergi
MWh
Watt
Soludbytte

Blue Power IP67 / IP65 oplader

12 / 24 Volt

Opladere

Fuldstændig indkapslet: vandtæt, stød- og antændelsessikret
Vand, olie eller snavs vil ikke kunne beskadige Blue Power-opladeren. Skabet er udført af støbt aluminium, og de elektroniske komponenter er indstøbt i plast.

Start afbrydelse Modeller med endelsen (1+Si) er forsynet med en ekstra strømbegrænset udgang, der altid er strømførende, så længe indgangsspændingen er 180 – 265 VAC. Denne udgang kan for eksempel anvendes til at undgå, at et køretøj startes, før batteriopladeren er taget ud af stikket (start-afbrydelsesfunktion).

Den mest effektive drift nogensinde!
Vi sætter en ny industristandard: med en effektivitet på 92 % eller derover har disse opladere et varmetab, der er tre til fire gange mindre. Og når batteriet er fuldt opladet, sænkes energiforbruget til under én watt, hvilket er mellem fem til ti gange bedre end industristandarden.

Blue Power IP65 oplader Fuldstændig indkapslet: vandtæt, stød- og antændelsessikret. Vand, olie eller snavs vil ikke kunne beskadige Blue Power-opladeren. Skabet er udført af støbt aluminium, og de elektroniske komponenter er indstøbt i plast.

Læs hele beskrivelsen Skjul oplysninger

Flere oplysninger