Dette websted drives udelukkende med solenergi.

Prøv VRM-demoen
Udelukkende produceret med solenergi
MWh
Watt
Soludbytte
MultiGrid mindsker risikoen ved et ustabilt net samt energiudgifter ved at anvende energioplagring og egetforbrug. MultiGrid er en anerkendt CEC-version af MultiPlus-systemet, og systemet er godkendt i henhold til VDE-AR-N 4105 og AU 4777.2:2015. MultiGrid har indbygget beskyttelse mod ø-drift og er derfor egnet til brug i lande såsom Tyskland, Østrig m.fl. MultiPlus benyttes i Storbritannien, da dette system er godkendt i henhold til standarderne G83/2 og G59-3-1, som kræves her.
Modeller: 3000VA

ESS: Energilagringssystemer

MultiGrid er en nøglekomponent i et Victron ESS-system, da den giver mulighed for at kombinere med eksempelvis MPPT-solenergiopladere eller solcellevekselrettere. Se eksempler og yderligere oplysninger i ESS (Energy Storage System) manual

Fjernovervågning og kontrol

Overvåg og kontrollér et eller flere MultiGrid-systemer lokalt (LAN) eller eksternt via internettet hvor som helst fra i verden ved hjælp af den gratis VRM-app og det gratis VRM-portalwebsted. Der er mulighed for adgang fra en telefon, tablet, bærbar pc eller pc for forskellige operativsystemer. Der er ingen grænser for den grad af kontrol, der kan opnås ved hjælp af den nødvendige Color Control GX eller Venus GX, lige fra justering af dit MultiGrid til selvstart af en nødgenerator og meget mere.

Uafbrudt vekselstrømsforsyning (UPS-funktion)

Hvis der opstår en netfejl eller ved afbrydelse af landstrøm- eller generatorstrømforsyningen, går vekselretteren i Multi-systemet automatisk i gang og overtager forsyningen til de tilsluttede enheder. Det sker så hurtigt - mindre end 20 millisekunder - at computere og andet elektronisk udstyr vil forsætte med at fungere uden afbrydelse.

Praktisk talt ubegrænset strømforsyning takket være parallel drift

Op til 6 Multi-systemer kan fungere parallelt for at opnå en højere udgangseffekt. Det er også muligt at anvende trefaset eller splitfase drift. Se vores datablade for nærmere oplysninger om, hvilke modeller der har parallel-, trefase- og splitfasefunktioner.

Downloads

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find en forhandler