Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

BMV-700H er en batterimonitor med høj præcision, som er specielt designet til systemer med en høj batterispænding fra 60 op til 385 volt.
Batterimonitoren udregner batteriets opladnings-tilstand og holder styr på de amper-timer, der forbruges fra batteriet, ved at integrere strømmen, som strømmer ind eller ud af batteriet.
BMV-700H kommer med et rundhovedet enhed, et firkantet overbelægning, en skrue-ring til montering, et 10m UTP RJ12-kabel, et fusioneret strømforsynings-kabel og en 500A/50mV shunt. På grund af højspændings-anvendelsen er shunten lokaliseret i en speciel kabinet. 

For at læse mere om hele BMV-udvalget & tilbehør, se her blog.

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Victron online-træning

Hvis du gerne vil vide mere om dette produkt, har vi et online kursus tilgængeligt. Træningen inkluderer en video, links til vigtige referenceressourcer og en eksamen til at teste din viden. Succesfuld gennemførelse belønnes med et certifikat. Online træning kræver en gratis Victron Professional-konto.

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler