Felttest

PV Modules

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- Lokal tid
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

BMV-700H er en batterimonitor med høj præcision, som er specielt designet til systemer med en høj batterispænding fra 60 op til 385 volt.
Batterimonitoren udregner batteriets opladnings-tilstand og holder styr på de amper-timer, der forbruges fra batteriet, ved at integrere strømmen, som strømmer ind eller ud af batteriet.
BMV-700H kommer med et rundhovedet enhed, et firkantet overbelægning, en skrue-ring til montering, et 10m UTP RJ12-kabel, et fusioneret strømforsynings-kabel og en 500A/50mV shunt. På grund af højspændings-anvendelsen er shunten lokaliseret i en speciel kabinet. 

For at læse mere om hele BMV-udvalget & tilbehør, se her blog.

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Victron online training

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find en forhandler