field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Maxi GX er medlem af GX-produktfamilien. GX-enheden er hjertet af systemet og giver overvågning samt drift af din installations kommunikationscenter. 

Sammenlignet med andre GX-enheder har Maxi GX den største CPU-kraft og flest VE.Direct-porte: 25 styks. Det er en GX-enhed til store systemer med mange VE.Direct MPPT solcelle opladere.

Den fulde kraft af Victron Remote Management

Victron Remote Management (VRM) giver dig fuld kontrol til meget omfattende kontroller og indstillinger af alle systemkomponenter, som er forbundet til din Maxi GX. Den tillader fjernbruger- og installatør log ind – hvor som helst, når som helst. Det er en kraftfuld enhed, der også giver problemfri diagnostiske kontroller- og analyser af arkiveret information.

Automatisk generator stop

Maxi GX kan programmers til automatisk at starte din generator – trigget af lav spænding, høj efterspørgsel eller batteriopladning. Den kan yderligere indstilles til at forsinke starten til slutningen af ’stille’ perioder for at undgå ubelejlig forstyrrelse midt om natten.

Fjernkonsol – controller alt hvor som helst fra…

Fjernkonsollen giver også fuld fjernadgang til alle indstillinger via internettet og VRM-portalen.  

Downloads

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find en forhandler