Felttest

PV Modules

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- Lokal tid
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

Maxi GX er medlem af GX-produktfamilien. GX-enheden er hjertet af systemet og giver overvågning samt drift af din installations kommunikationscenter. 

Sammenlignet med andre GX-enheder har Maxi GX den største CPU-kraft og flest VE.Direct-porte: 25 styks. Det er en GX-enhed til store systemer med mange VE.Direct MPPT solcelle opladere.

Den fulde kraft af Victron Remote Management

Victron Remote Management (VRM) giver dig fuld kontrol til meget omfattende kontroller og indstillinger af alle systemkomponenter, som er forbundet til din Maxi GX. Den tillader fjernbruger- og installatør log ind – hvor som helst, når som helst. Det er en kraftfuld enhed, der også giver problemfri diagnostiske kontroller- og analyser af arkiveret information.

Automatisk generator stop

Maxi GX kan programmers til automatisk at starte din generator – trigget af lav spænding, høj efterspørgsel eller batteriopladning. Den kan yderligere indstilles til at forsinke starten til slutningen af ’stille’ perioder for at undgå ubelejlig forstyrrelse midt om natten.

Fjernkonsol – controller alt hvor som helst fra…

Fjernkonsollen giver også fuld fjernadgang til alle indstillinger via internettet og VRM-portalen.  

Downloads

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find en forhandler