Dette websted drives udelukkende med solenergi.

Prøv VRM-demoen
Udelukkende produceret med solenergi
MWh
Watt
Soludbytte

En soloplader opsamler energi fra dine solcellepaneler og lagrer den i dine batterier. BlueSolar optimerer denne energihøst intelligent ved hjælp af den nyeste og hurtigste teknologi for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid. BlueSolar vedligeholder batteriets sundhedstilstand og forlænger dermed dets levetid.

Modeller: 12/24/36/48 Volt

MPPT: Ultrahurtig maksimal power point sporing

Som følge af konstant overvågning af spændingen og udgangsstrømmen på dine solcellepaneler sikrer MPPT-teknologien, at den sidste dråbe strøm bliver skyllet ud af dine paneler og høstet til lagring. Fordelen ved denne metode er særlig iøjnefaldende, når himlen er delvist overskyet, og lysets styrke ændrer sig uafbrudt.

Industristyrke kommunikation

CANbus-konnektivitet tillader, at MPPT kan skalere og synkronisere indstillinger, opladningstilstande og data på tværs af enheder.

Din installation er forbundet til Victron Remote Management Portal (VRM) med tilføjelsen af en Venus-enhed og internettet. Det giver adgang til den fulde energi fra din MMPT hvor som helst – når som helst. Denne service er gratis at benytte.


Downloads

Off-grid apartments in The Philippines

Læs hele historien

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find en forhandler