Felttest: PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
E
Samlet soludbytte: --
W
Rumænien
--
--
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

VE.Can resistiv tank afsender adapter tillader en standard resistiv tank niveau sender at forbinde til Color Control GX. Det er kompatibelt med både europæisk standard 0-180 Ohm og Amerikansk standard 240-30 Ohm tank niveau afsendere og er nøjagtige til ± 1%. Det er nemt at konfigurere til resistive afsendere fra brændstof, ferskvand, spildevand, brøndvand, olie og sort vand (kloakvand). Det understøtter op til 16 tanke af hver type. Enheden er en simpel opsætning med to små drejekontakter, og den får strøm fra VE.Can-netværket. Når du bruger en Skylla-i eller en MPPT med CAN-bus i systemet, vil strømmen til CAN-bussen blive leveret af en af dem.

Når CAN-bussen ikke drives af en Skylla-I eller en MPPT, skal du bruge den nye VE.Can strømledning til at forsyne strømmen.

Downloads & Support

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler