Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

VE.Can resistiv tank afsender adapter tillader en standard resistiv tank niveau sender at forbinde til Color Control GX. Det er kompatibelt med både europæisk standard 0-180 Ohm og Amerikansk standard 240-30 Ohm tank niveau afsendere og er nøjagtige til ± 1%. Det er nemt at konfigurere til resistive afsendere fra brændstof, ferskvand, spildevand, brøndvand, olie og sort vand (kloakvand). Det understøtter op til 16 tanke af hver type. Enheden er en simpel opsætning med to små drejekontakter, og den får strøm fra VE.Can-netværket. Når du bruger en Skylla-i eller en MPPT med CAN-bus i systemet, vil strømmen til CAN-bussen blive leveret af en af dem.

Når CAN-bussen ikke drives af en Skylla-I eller en MPPT, skal du bruge den nye VE.Can strømledning til at forsyne strømmen.

Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler