field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

VE.Can resistiv tank afsender adapter tillader en standard resistiv tank niveau sender at forbinde til Color Control GX. Det er kompatibelt med både europæisk standard 0-180 Ohm og Amerikansk standard 240-30 Ohm tank niveau afsendere og er nøjagtige til ± 1%. Det er nemt at konfigurere til resistive afsendere fra brændstof, ferskvand, spildevand, brøndvand, olie og sort vand (kloakvand). Det understøtter op til 16 tanke af hver type. Enheden er en simpel opsætning med to små drejekontakter, og den får strøm fra VE.Can-netværket. Når du bruger en Skylla-i eller en MPPT med CAN-bus i systemet, vil strømmen til CAN-bussen blive leveret af en af dem.

Når CAN-bussen ikke drives af en Skylla-I eller en MPPT, skal du bruge den nye VE.Can strømledning til at forsyne strømmen.

Downloads

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find en forhandler