Felttest

PV Modules

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- Lokal tid
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

Træning

Victron online-træning giver dig muligheden for at lære i dit eget tempo og efter behov. Hver af træningsvideoerne har en eksamen som supplement til lektionen, og du vil blive tildelt et ”Certifikat for fuldførelse”, når du har afsluttet hver eksamen. Lektionerne og eksamenerne er gratis, og når du har tilmeldt dig, vil du kunne vælge det bedste kursus for dig, eller gennemføre alle tilgængelige kurser. Du kangennemgå kurserne, inden du tilmelder dig her..

Live in person Victron Events (Live Victron Begivenheder) er også en uvurderlig kilde til Victron Produkttræning. Du vil få mulighed for at mødes med andre praktiserende branchefolk og komme i gang med udstyr. Victron tilbyder også Webinarer der er tilgængelige live og som typisk præsenteres af Victron Sales-ledere.

Nogle af Victron Webinars-optagelser er tilgængelige for alle i de Webinar Past Recordings (Webinaret Tidligere Optagelser.).

Al Victron-træning kræver en gratis Victron Professional-konto, som du kan oprette her..

Webinarer

Filtrer efter sprog

Søger efter dit land…

Begivenheder

Filtrer efter land

Søger efter dit land…

Filtrer efter sprog

Søger efter dit land…