Felttest: PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
E
Samlet soludbytte: --
W
Rumænien
--
--
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Marine

Energi tager dig til horisonten og videre.

Uanset om du skal af sted på en kort fisketur eller planlægger at sejle over Atlanten, så har du brug for pålidelig energi for at nyde eventyret fuldt ud. Men hos Victron mener vi ikke, at pålidelighed er nok. Vi tror på optimal energi i stedet. Vi mener, at en båd har brug for et intelligent energinetværk, der tilpasser sig de udfordringer, du måtte støde på. Med uovertruffen pålidelighed uden besvær og med god værdi for pengene. Det er det, vi kalder optimal energi.

Optimal energi for alle.

Hos Victron finder du en komplet samling af de nyeste produkter, der kan leve op til ethvert krav. Hvert af dem kan fintunes til dine specifikke behov. Mulighederne er uendelige, men her er nogle eksempler til at starte med:

Typiske marineproblemer

Og hvordan vi løser dem

Da vi selv sejler ud på havet, kender vi marineenergi hele vejen igennem. Over de sidste 45 år har vi arbejdet tæt sammen med vores kunder for at skabe endnu bedre marineløsninger.

01

Begrænset kystenergi,
maksimal komfort.

Efter en lang dag med sejlads, har du måske lyst til at tænde for varmen. Tænde for kaffemaskinen. Bruge mikroovnen. Og før du ved af det, så er der sprængt en sikring. PowerAssist forhindrer overbelastninger og bruger batteriet som buffer ved peak-forbrug. Og du bemærker det ikke en gang.

02

Dårlig strøm,
perfekt ydelse.

I travle havne oplever du måske, at der er kraftige udsving i spændingen. Nogle generatorer har problemer med at producere en acceptabel jævnstrømsspænding. Victron inverteren/opladerne har et ry for at være ekstremt pålidelige. De udglatter disse problemer og forvandler dårlig energi til perfekt energi.

03

Mere energi,
mindre generator

Brændstof kan udgøre en stor del af dit budget. Victron produkterne optimerer generator forbrug og minimerer dens køretid. Du kan endda ofte vælge en mindre generator. Dette betyder, at du sparer på installationen, vedligehold og brændstofomkostninger.

04

Suboptimal sol,
optimalt udbytte fra solceller

Solceller i et marinemiljø kommer med nogle specifikke udfordringer: Der er kun begrnset plads, og så er der skygger fra rigningen. Deres ydelse ændres konstant. Victrons solkontroller bruger ultra-hurtig maksimal energipunktstracking for at klemme hver eneste dråbe af energi ud af dine solceller.

05

Ikke altid til stede,
altid perfekt kontrol

Uanset om du er om bord eller hjemme hos dig selv, så har du altid perfekt kontrol over vores forbundne smart-produkter. Du kan øjeblikkeligt se, hvordan energisituationen er. Og du kan endda fejlfinde på advarsel hjemmefra.

Vores elektriske systemer gør det muligt for os at forblive off-grid for længere perioder ad gangen, mens vi lever komfortabelt og arbejder eksternt fra vores flydende hjem.

Vandtætte batteriopladeren og jævnstrøm/jævnstrømskonvertere gør konkurrencefiskeri helt uden bekymringer.

Når du rejser rundt om kloden, er det vigtigt at have fornyelig og pålidelig energi om bord.

Stødigs crew
Leandri Language
Jon Sanders
Grundlæggere af Arctic Lifeboat Initiative
Havaborre konkurrencefiskeri - Fishing League Worldwide
Har rejst rundt om jorden 10 gange, grundlægger af No Plastic Oceans-initiativet
Se historie Se historie Se historie

Det ser ud som om din browser ikke understøtter de seneste teknologier, der er nødvendige for at se dette afsnit. Overvej at bruge en moderne browser.

Dyk ind i den marine energi verden

Find din lokale forhandler

Vores veletablerede, globale netværk af lokale Victron Professionals er dedikeret til at hjælpe med at finde en optimal løsning til din udfordring.

Regn med vores verdensomspændende service

Hos Victron finder vi det essentielt, at kunderne betjenes og støttes hurtigt og kompetent. Derfor er vores globale netværk af Victron Professionals udstyret med det højeste niveau af teknisk know-how, og de er dedikerede til at levere reparationer så hurtigt som muligt.

Så du kan starte eller fortsætte din sejltur, uanset hvor du er på vej hen.