Felttest: PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
E
Samlet soludbytte: --
W
Rumænien
--
--
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Professionelle køretøjer

Drevet af Know-how.

Injured person put into an ambulance

Professionelle køretøjer

Hvordan giver du bedst strøm til din mobile virksomhed?

Løsningen er drevet af Knowhow. Med over 45 års erfaring, har vi lært at balancere kvalitet og pris uden nogensinde at gå på kompromis med præstationen. Vores kunder værdsætter den tryghed og pålidelighed, som vores strømløsninger leverer. De ved, at vi ikke skærer hjørner. De ved, at vores familie drevne virksomhed er bygget på et grundlag af tillid, som de altid kan regne med.
Icon of a car
Påvist robust bilteknologi
Icon showing Victron products
Komplet sortiment til alle udfordringer
5 years warranty
5 års garanti på hardware
Icon of a lightbulb
45 års af know-how
Icon of a globe
Global support
Tools in the back of a service van

De rigtige værktøjer.

Den rigtige investering.

De rigtige værktøjer til jobbet fortjener det rigtige strømsystem ombord. En der gør præcis, hvad du har brug for - når du har brug for det. En der lever op til sine specifikationer gang på gang. Efter 45 års problemløsning og innovation ved vi, hvad det vil sige at leve op til de højeste standarder. Vores omfattende know-how inden for industrien betyder, at vi har tillid til at give en 5 års garanti, som giver slutbrugeren tilfredshed med en solid investering i de kommende år.

Fuld kontrol fra hvor som helst.

Nye muligheder overalt.

Customer using VictronConnect app

Whether your ‘tool' of choice is an ambulance, mobile traffic sign or TV-broadcast station, you always want to be in complete control of your power situation. Thanks to the know-how that powers our connected products, you can monitor your vehicles, optimise your systems and resolve challenges from our App from wherever you are. Our remote monitoring solutions offer new business opportunities for service professionals, such as pro-active service and maintenance contracts.

Løsninger

Med Victron Energy har du et af de største udvalg af strømforsyningsudstyr til rådighed -til at drive dine geniale værker. Vores up-to-date løsninger imødekommer de fleste typiske bilproblemer og kan finjusteres til dine nøjagtige behov. Mulighederne er uendelige - men her er nogle eksempler til at starte med:

Typiske professionelle bilproblemer

Hvordan vi løser dem.

Vores team af professionelle holder altid tæt kontakt med vores kunder. I løbet af de sidste 45 år har vi lært bilkraft at kende ud og ind. Dette tætte samarbejde har været med til at skabe nogle af de bedste løsninger til bilindustrien, der er tilgængelige i dag.

01

Altid der.
Altid klar.

Når sekunder kan redde et liv, kan vigtigheden af et pålideligt mobilt strømsystem ikke undervurderes. Vores robuste systemer har bevist at levere uovertruffen pålidelighed - gang på gang. Dette er præget af vores verdensomspændende markedslederskab inden for strømforsyningsudstyr til ambulancer. Hele vores modulopbyggede sortiment er alle bygget med samme kvalitet, så hvis dit system er en ambulance eller en isbil, er Victron Energy altid klar til handling.

02

Strømspidser
Forsynet korrekt.

Professionelt elværktøj kan kræve stigninger i spidseffekt midlertidigt, især når de starter op. Victron Energy professionelle invertere kommer alle med en meget høj maksimal effektydelse - i gennemsnit det dobbelte af deres kontinuerlige effektspecifikationer. Pure Sine Wave teknologien driver sikkert følsom elektronik som for eksempel computere. Det betyder, at du kan strømforsyne enhver belastning - når som helst og hvor som helst, problemfrit.

03

Smarte generatorer.
Smartere opladning.

Euro 5/6-motorer er den nye standard i erhvervsflåden og gives med smarte (skiftende spænding) generatorer, der styrer output baseret på køretøjets driftsforhold. Det gør det mislykket at oplade et sekundært batterisystem til et brugbart niveau. Vores brede udvalg af DC-DC-opladere og Smart BMS-produkter sikrer, at både blysyre- og lithium servicebatterier kan oplades korrekt uden at beskadige den smarte generator eller batterier. Faktisk kan du med Victron Energy sikkert kombinere enhver generator med ethvert servicebatteri.

04

Batterier.
Længe leve batterier.

Takket være 45 års ekspertise inden for batteriudvikling tilbyder vores produkter stor beskyttelse, maksimal pleje. De anvender de bedste adaptive opladningsalgoritmer til batterier af enhver art, med en super levetid til følge. Victron Energy tilbyder batterier af professionel kvalitet med højtydende egenskaber, som der er grundigt testet. Vores dataark giver et komplet billede af ydeevnen og forventet cyklus design levetid, hvilket betyder, at der ikke kommer nogen investeringsoverraskelser undervejs.

05

Suboptimal sol,
optimalt udbytte fra solceller.

Solpaneler på køretøjer kommer med specifikke udfordringer: pladsen er ofte begrænset, og skyggerne skifter hurtigt på vejen. Derfor ændrer solens ydeevne sig konstant. Victron Energy’s solkontroller bruger ultra-hurtig maksimal energipunktstracking for at klemme hver eneste dråbe af energi ud af dine solceller. Solar holder dine batterier klar til handling og reducerer behovet for elektrisk strøm genereret af din motor.

06

Mere energi,
mindre generator

Brændstof kan udgøre en stor del af dit budget. Victron Energy produkterne optimerer generator forbrug og minimerer dens køretid. Du kan endda ofte vælge en mindre generator. Dette betyder, at du sparer på installationen, vedligehold og brændstofomkostninger.

Read more
Read less

Smart BMS CL 12/100

Orion TR Smart DC-DC Charger

Kombiner sikkert enhver generator med Smart Lithium-batterier

Kompakt system til batteristyring og integreret strømbegrænser i ét

Kombiner sikkert enhver generator med ethvert servicebatteri

Professionel DC til DC adaptiv 3-trins oplader

Specs