Felttest: PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
E
Samlet soludbytte: --
W
Rumænien
--
--
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Tilbage til resultater

Indlæser...

Hvem skal kontaktes

Vores forskellige forhandlertyper

Victron Energy tilbyder global service med hjælp fra et netværk af nøje udvalgte forhandlere. Vi stræber efter at sikre, at du altid får den bedst mulige rådgivning og service. Alle vores forhandlere er trænet i at oversætte dine præcise behov til robuste løsninger. Den bedste person at kontakte vil afhænge af dit nuværende og fremtidige service behov.

Guy explaining Victron gear to someone else

Spørg vores forhandlere om den rigtige løsning

Victron Energy tilbyder en af markedets største produktlinjer. Vi har over 750 professionelle forhandlere globalt. De kan hjælpe dig med de bedste energiløsninger uanset udfordringen.

Victron Energy-forhandlere er altid glade for at hjælpe, og er dedikerede til at give dig de rigtige råd, selv når du har forskellige ting i tankerne. De gør alt hvad de kan for at holde dig tilfreds og sikre dine investeringer i de kommende år.

For råd eller et hurtigt tjek, tøv ikke med at henvende dig til lokale specialister, webshops inkluderet*.

Hvorfor Victron Energy?

Victron Energy har et stort udvalg af modulopbyggede produkter, der leverer energi til tiden - hver eneste gang. Victron udstyr lever op til deres specifikationer - både hvad angår præstation og forventet livscyklus (når det bruges som designet). Vores 5 års garanti og retfærdige og hurtige reparationspolitikker betyder, at dine investeringer er beskyttet og vil under de fleste omstændigheder ikke svigte dig.

Vores globale netværk af højtuddannede distributører, installatører og servicepartnere er altid klar til at hjælpe dig. Fra lagerrådgivning, anbefalinger vedrørende installation, efterbehandling og teknisk support. Med Victron Energy-holdet, deres partnere og fællesskab - kan du være sikker på, at Know-how kraften altid er ved din side.

Takket være vores kunders feedback, data og videndeling - innoverer vi 24/7. Vi er drevet af Know-how, det holder os i gang og vores brugere – og sikrer investeringsafkast i de kommende år.

Drevet af know-how.