Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

Smart BMS CL 12/100 er et batteri styringssystem til Victron lithium-jern-fosfat (LiFePO4) Smart batterier. Det er designet specielt til 12V-systemer med en 12V-generator.

BMS CL 12/100 overvåger og beskytter hver enkelt batteri-celle inden i batteriet (eller batteri-banken) og kobler generatoren, opladningskilder eller DC-belastninger fra i tilfælde af lav batterispænding, høj batterispænding eller over temperatur.

Det dedikerede generatorinput giver en begrænsning af spændingen og envejstrafik fra generatoren til batteriet, så enhver størrelse generator (og startbatteri) kan forbindes sikkert til Smart Lithium-batteriet/batterierne.

BMS er også udstyret med en fjernbetjening tænd-slukke forbindelse, for at slukke BMS (og systemet) via en fjernbetjening og en for-alarmkontakt, for at give et advarselssignal, før BMS vil afbryde forbindelsen mellem batterierne og systemet.


Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler