Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

VE.Bus BMS og VE.Bus BMS V2 er batteristyringssystemer (BMS), der er designet til at fungere sammen med og beskytte et enkelt eller flere Lithium Battery Smart 12,8 V & 25,6 V Smart (LiFePO4 eller LFP) i systemer, der har Victron-omformere eller omformere/opladere med VE.Bus-kommunikation. Den overvåger og beskytter batterierne mod overspænding og underspænding fra enhver individuel celle, og også over temperatur eller under temperaturforhold.

Baseret på status for batteriet eller batterierne, BMS vil:

  • Generer et præ-alarmsignal for at advare om en nært forestående celle under spændingstilstand.
  • Deaktiver omformeringen i VE.Bus-omformere eller omformere/opladere via VE.Bus, og deaktiver andre belastninger via "Load Disconnect" terminalen i tilfælde af en celle under spændingstilstand.
  • Deaktiverer opladning i VE.Bus omformere eller omformere/opladere via VE.Bus og deaktiver andre opladere via "Charge Disconnect" terminalen i tilfælde af en celle overspænding, under temperatur eller over temperatur tilstand.
  • Tænd/sluk-fjernterminaler.
  • < li>Evne til at deaktivere VE.Direct- og VE.Can-solopladere via en GX-enhed.
  • Tillader kontrol af VE.Bus-omformeren/opladeren fra flere enheder, såsom Digital Multi Control, VE.Bus Smart dongle og/eller en GX-enhed.
  • Hjælpestrømindgangs- og udgangsterminaler, der gør det muligt for en GX-enhed at forblive strømforsynet i tilfælde af systemnedlukning.

Downloads

Victron online-træning

Hvis du gerne vil vide mere om dette produkt, har vi et online kursus tilgængeligt. Træningen inkluderer en video, links til vigtige referenceressourcer og en eksamen til at teste din viden. Succesfuld gennemførelse belønnes med et certifikat. Online træning kræver en gratis Victron Professional-konto.

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler