Felttest: PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
E
Samlet soludbytte: --
W
Rumænien
--
--
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Smart BMS 12/200 er et batteri styringssystem til Victron lithium-jern-fosfat (LiFePO4) Smart batterier. Det er designet specifikt til 12 V-systemer med en 12 V generator til for eksempel køretøjer og både.

Det kombinerer en strømbegrænser, batterikombination og batteribeskytter i en robust og kompakt løsning og lader dig tilslutte enhver størrelse 12 V generator (og startbatteri) belastninger og opladere på en sikkert måde til Smart Lithium batterier.

Smart BMS 12/200 overvåger og beskytter hver enkelt celle i batteriet (eller batteribanken) og vil frakoble generatoren, opladningskilder eller jævnstrømsbelastninger i tilfælde af lav batterispænding, høj batterispænding eller overophedning.

Den dedikerede generatorforbindelse giver en spændingsbegrænsning på envejstrafik fra generatoren til batteriet, så enhver generatorstørrelse (og startbatteri) kan forbindes sikkert til Smart Lithium-batteriet (eller batteribank) og startbatteriet er beskyttet mod overopladning.

BMS er udstyret med Bluetooth til overvågning og konfiguration, en fjernbetjening on/off (tænd-sluk) forbindelse, til at slukke BMS (og systemet) via en fjernbetjening og en for-alarmkontakt, for at give et advarselssignal, før BMS vil afbryde forbindelsen mellem batterierne og systemet.

Downloads & Support

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler