Felttest: PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
E
Samlet soludbytte: --
W
Rumænien
--
--
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Smart BatteryProtect frakobler batteriet fra ikke-essentielle ladninger, før det aflader fuldstændigt (hvilket vil skade batteriet) eller før den ikke længere har spænding nok til at sætte gang i maskinen.

Når du bruger Bluetooth til at programmere Smart BatteryProtect er niveauer og aktivering og deaktivering påkrævet. Alternativt kan en af de ni forudindstillende niveauer for aktivering og deaktivering bruges med programmeringsnålen (se manual).

Om nødvendigt kan Bluetooth deaktiveres.

Smart BatteryProtect er en enhed med én retning. Den kan kun håndtere spænding i en retning, så enten spænding til en belastning eller fra en lader, men ikke begge spændinger på samme tid. Derudover kan spænding kun gå fra IND-terminalen til UD-terminalen. I tilfælde af brug ved belastning forbinder batteriet til IND-terminalen, og i tilfælde af brug med en lader, forbinder laderen til IND-terminalen.

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads & Support

Victron online-træning

Hvis du gerne vil vide mere om dette produkt, har vi et online kursus tilgængeligt. Træningen inkluderer en video, links til vigtige referenceressourcer og en eksamen til at teste din viden. Succesfuld gennemførelse belønnes med et certifikat. Online træning kræver en gratis Victron Professional-konto.

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler