Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

Brug VictronConnect app til at konfigurere, overvåge, opdatere og diagnosticere dit Victron-produkt. Tilgængelig for Android, iOS, Windows of macOS X.

Den kan forbinde Victron-produkter via Bluetooth, USB og WiFI/LAN/Internet.

Overvågning

Realtids indsigt, fuldstændig overvågning

Få realtid og historiske data fra ethvert Victron-produkt via Bluetooth, USB og dit lokale netværk via din GX-enhed. VictronConnect fungerer med din iOS- og Android-telefon ligesom din Windows-bærbar eller Mac, alt sammen gennem en intuitiv og ryddelig interface.

Drift

Kontroller dine enheder med lethed

Bortset fra overvågning kan du også drifte din enhed. Kontroller nemt strømforsyningens spændingsgrænse eller skift til din inverter ved hjælp af VictronConnect app. Sammen med vores VE.Bus Smart-dongle er dette et ideelt indgangsniveau til brugerfladen for et komplet RV eller Marine Victron-system.

Konfigurering

Konfigurering

VictronConnect er det perfekte værktøj, så installatører hurtigt og effektivt kan konfigurere et system efter opsætning.

Firmware opdatering

Sikker og let firmware opdatering

Med VictronConnect er det sikkert, hurtigt og nemt at udføre en firmware opdatering på Victron-produkter. Intet krav om interforbindelse – og der skal ikke vælges eller downloades nogle filer. Forbind blot produktet.

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler