Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

Phoenix Inverter Smart er en effektiv og pålidelig inverter. Bygget på vores testede og praktisk afprøvede Phoenix Inverter platform kommer den nu i et tyndere design med komplet metalcover. Modeller er tilgængelig i 1600VA, 2000VA, 3000VA og 5000VA for 12, 24 eller 48V-systemer.

Den er kraftfuld nok til at forsyne de mest almindelige elektriske enheder i din bil, båd, campingvogn eller hus. En ringformet transformer yder en høj spidseffekt, stabil spænding, frekvens og sinusbølge i høj kvalitet.

Installationen er nemmere end nogensinde før med mere tilgængelige terminaler, hvilket giver en mere professionel finish.

Indbygget Bluetooth gør det nemmere at opsætte din højeffektsinverter end nogensinde før. Konfigurer alarmer, alarmrelæ, spændingsafbrydelse, udgangsspænding, frekvens, eco-tilstand og mere alt sammen indenfor VictronConnect.

Modeller: 12 / 24 / 48 Volt

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler