Dette websted drives udelukkende med solenergi.

Prøv VRM-demoen
Udelukkende produceret med solenergi
MWh
Watt
Soludbytte
Phoenix Inverter Smart er en effektiv og pålidelig inverter. Bygget på vores testede og praktisk afprøvede Phoenix Inverter platform kommer den nu i et tyndere design med komplet metalcover. Modeller er tilgængelig i 1600VA, 2000VA og 3000VA for 12, 24 eller 48V-systemer.

Den er kraftfuld nok til at forsyne de mest almindelige elektriske enheder i din bil, båd, campingvogn eller hus. En ringformet transformer yder en høj spidseffekt, stabil spænding, frekvens og sinusbølge i høj kvalitet.

Installationen er nemmere end nogensinde før med mere tilgængelige terminaler, hvilket giver en mere professionel finish.

Indbygget Bluetooth gør det nemmere at opsætte din højeffektsinverter end nogensinde før. Konfigurer alarmer, alarmrelæ, spændingsafbrydelse, udgangsspænding, frekvens, eco-tilstand og mere alt sammen indenfor VictronConnect.

Modeller: 12 / 24 / 48 Volt

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find en forhandler