Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

VRM - Fjernovervågning

Overvåg, administrer og optimer dine Victron Energy-systemer eksternt, og fang potentielle problemer tidligt ved at indstille varslinger og alarmer. Med den mest opdaterede fjernovervågningsløsning på planeten, har du altid perfekt kontrol, hvor som helst i verden.

VRM er gratis og fungerer med en GX-enhed som for eksempel. Cerbo GX med internetforbindelse eller GlobalLink 520 til mindre systemer. 

Overvågning

Indsigt i realtid. Komplet kontrol

Overvåg batteriets ladetilstand, strømforbrug, strømhøst fra solenergi, generator og lysnettet i realtid. Optimer energihøsten og -forbruget med historiegrafer og detaljerede analytiske rapporter. Fang potentielle problemer tidligt ved at indstille advarsler og følge op på alarmer for at forhindre definitiv systemfejl.

Administrer

Installer hvor som helst. Administrer overalt

Tjek nemt landstrøm forbindelsen og batteri temperaturerne, tænd for inverteren, (auto)start/stop generatorer eller indstil endda stille perioder for at undgå at starte generatoren midt i natten. Med VRM kan du ændre enhver indstilling, følge op på alarmer, udføre diagnostiske kontroller og løse udfordringer, uanset hvor du er.

Optimer

Tilpas til det virkelige liv i realtid

Med stadigt skiftende virkelige omstændigheder uden for nettet, er indsigt og handling baseret på realtidsparametre afgørende for optimal system ydelse og dets brug. Med VRM opsættes intelligente regler nemt, så systemet kan imødegå problemer i det virkelige liv i realtid. Med indsigt i data, kan brugere uden for nettet tilpasse deres energiforbrugsadfærd til bedre balance med energihøsten, for eksempel kun ved brug af tunge apparater, når soludbyttet er tilstrækkeligt.

Proaktiv vedligeholdelsestjenester

Opnå ro i sindet udenfor nettet

Takket være know-how, der driver vores tilsluttede produkter, tilbyder VRM det højeste niveau af kontrol. Flere systemer kan nemt overvåges og styres fra fjernbetjening. Besøg på webstedet er ikke længere altid nødvendige og kan forberedes bedre, når det er nødvendigt. At arbejde med VRM betyder nye forretningsmuligheder såsom proaktive tjenester- og vedligeholdelseskontrakter for professionelle installatører.

Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler