Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS
SmartSolar MPPT RS

SmartSolar MPPT RS solopladerkontroller er Victrons løsning til systemer med mange serieforbundne PV-arrays, der oplader 48 V jævnstrøms batteribanke. Dette produkt er perfekt til store off-grid, og netværksforbundne batterisystemer.

Tilgængelig i 5,76 kW og 11,52 kW modeller, funktioner inkluderer en bred 80 – 450 VDC opererende solcelle-spændingsinput, uafhængige tracking-input, fuld forbindelighed, isoleret PV-forbindelser, displayskærme, fuldt programmerbare batteriopladningsparametre og aktiv nedkøling. Den nye metal design-kasse og fuldt dækkede elektriske forbindelser forbedrer sikkerheden og moderniserer præsentationen i overensstemmelse med den nyeste produktlinje fra Victron.

Modeller: 48 Volt

MPPT: Ultra-hurtigt trackin gaf maksimal spændingspunkt

SmartSolar RS solopladerkontroller forbinder til et PV-array mellem 80 og 450 Volt Voc og vil effektivt oplade din 48 V batteribank med enten 100 A eller 200 A. Opladningsindstillinger kan programmeres fuldt ud og kan opsættes til forskellige batterikemier, som blåsyre, Lithium og flere.

Opsæt og overvåg med VictronConnect

SmartSolar RS solopladerkontroller kan fjernkontrolleres- og konfigureres med Bluetooth via VictronConnect-app. Dette tillader enhedsopsætning, styring og information på et øjeblik om batterispænding, PV-spænding, historiske data og trends.

Sløjfeforbind yderligere enheder

SmartSolar RS opladerkontroller er udstyret med VE.Can-busporte. Dette tillader kommunikation med yderligere SmartSolar RS og VE.Can MPPT-enheder. Yderligere enheder sløjfeforbindes blot til hinanden med et RJ45-kabel.
Når de er forbundet til hinanden vil alle individuelle kontrollere oplade og synkronisere deres opladningsstadier. De kan også sende deres data via samme kabel til overvågning af en GX-enhed (som en Cerbo GX).

Fjernovervågning- og kontrol

Hvis GX-enheden er forbundet til internettet giver Victron Remote Management Portal (VRM) adgang til den fulde spænding i dine SmartSolar RS opladerkontroller.
Hvis din installation er forbundet til en GX-enhed og internettet, giver Victron Remote Management Portal (VRM) adgang til den fulde spænding i din MPPT, til enhver tid, hvor som helst, gratis.
For fjerninstallation - selv når der ikke er nogen internetforbindelse tæt på - kan du være i stand til at overvåge og kontrollere din MPPT ved at forbinde  GlobalLink 520.

SmartSolar-skærm

SmartSolar RS opladerkontrollen er udstyret med en skærm på front panelet. Skærmen læser batterispændinger, opladningsspænding fra begge arrays individuelt og inkluderer øjeblikkelig og de samlede tal og enhedsstatusser inklusiv enhver mulig fejlkode.

I/O-enheder

SmartSolar RS opladerkontroller er udstyret med et programmerbart relæ og mulighed for fjernsensor til temperatur og spænding. Fjern-input kan accepteres med Victron smallBMS og andre typer af BMS med tillad-opladningssignaler.

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Victron online-træning

Hvis du gerne vil vide mere om dette produkt, har vi et online kursus tilgængeligt. Træningen inkluderer en video, links til vigtige referenceressourcer og en eksamen til at teste din viden. Succesfuld gennemførelse belønnes med et certifikat. Online træning kræver en gratis Victron Professional-konto.

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler