field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Digitalt VE.Direct TX udgangsledning
Det digitale VE.Direct TX udgangsledning kan anvendes sammen med BlueSolar- og SmartSolar MPPT. Den understøtter følgende applikationer:

Belysningsapplikationer

Ledningen er beregnet til anvendelse i belysningsapplikationer i solenergisystemer. Energiforbruget kan reduceres væsentligt med muligheden for at dæmpe belysningen efter behov. Det lavere energiforbrug vil reducere de samlede systemomkostninger. Den disponible belysning vil desuden øges, selv med et delvist opladet batteri i lav sol. Kablet tilslutter TX-udgangen i VE.Direct-stikket på en MPPT-oplader til PWM-lysdæmperindgangen i LED-driveren.

Virtuel belastningsudgang

Ledningen tilføjer en belastningsudgang til de større MPPT-opladere (MPPT 100/30 og større), som ikke er forsynet med en sådan. Ledningen forbinder TX-udgangen i VE.Direct-stikket på en MPPT-oplader med et batteribeskyttelses- eller halvlederrelæ for at til- eller frakoble en belastning.

Downloads

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find en forhandler