Felttest

PV Modules

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- Lokal tid
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

En soloplader opsamler energi fra dine solcellepaneler og lagrer den i dine batterier. BlueSolar optimerer denne energihøst intelligent ved hjælp af den nyeste og hurtigste teknologi for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid. BlueSolar vedligeholder batteriets sundhedstilstand og forlænger dermed dets levetid.
Modeller: 12/24/48 Volt

MPPT: Ultrahurtig maksimal power point sporing

Som følge af konstant overvågning af spændingen og udgangsstrømmen på dine solcellepaneler sikrer MPPT-teknologien, at den sidste dråbe strøm bliver skyllet ud af dine paneler og høstet til lagring. Fordelen ved denne metode er særlig iøjnefaldende, når himlen er delvist overskyet, og lysets styrke ændrer sig uafbrudt.

Fjernovervågning og kontrol

Fjernstyr og overvåg de omfattende funktioner i din BlueSolar MPPT-oplader, ved at tilslutte en Bluetooth-dongle og parre den med din smartphone eller anden enhed via VictronConnect. Hvis din installation er forbundet til internettet med en GX enhed, giver Victron Remote Management Portal (VRM) adgang til alle funktioner på din MPPT, når som helst, hvor som helst; det er gratis at bruge både VictronConnect og VRM. Med fjerninstallationer - også når der ikke er internet i nærheden - kan du overvåge dit MPPT ved at forbinde GlobalLink 520.

Belastningsudgang

Den intelligente funktion for belastningsudgangen forhindrer skader, der skyldes, at batterierne er kørt 'flade'. Du kan konfigurere den spændingsværdi, hvor BlueSolar afbryder en belastning og dermed forhindrer, at batterierne drænes for meget. Og nu kommer så det smarte: BlueSolar vil forsøge at genoplade til 100 % hver dag. Hvis det ikke er muligt, eksempelvis i perioder med dårligt vejr, øger den frakoblingsspændingen hver dag, indtil det lykkes. Denne funktion kalder vi for BatteryLife, fordi den opretholder sundhedstilstanden og forlænger levetiden af batteriet.

Downloads

Victron online training

If you would like to know more about this product, we have an Online Training course available. Training includes a video, links to important reference resources, and an exam to test your knowledge. Successful completion is rewarded with a certificate. Online Training requires a free Victron Professional account.

Solicase: taking power to the extremes

Læs hele historien

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find en forhandler