Dette websted drives udelukkende med solenergi.

Prøv VRM-demoen
Udelukkende produceret med solenergi
MWh
Watt
Soludbytte

Blue Smart IP65-opladeren er den nye professionelle batterioplader med indbygget Bluetooth. Blue Smart IP65-opladeren kan anvendes til udstyr på dit værksted og i motorkøretøjer eller -fartøjer, såsom (klassiske) biler, motorcykler, både og autocampere.

Ny: IP65 12/5 erstattet af en mindre tilsvarende model: IP65s 12/5

Modeller: 12V 4/5/7/10/15/25A, 24V 5/8/13A

Batteriet oplades intelligent - til perfekt stand

Syvtrins-opladningsalgoritmen udnytter batteriet optimalt. Opladeren forsyner batteriet med den nødvendige strøm, vedligeholder dets sundhedstilstand, sikrer en bedre ydelse og en længere levetid.

Genanvendelse af dybt afladede ‘døde’ batterier

I modsætning til andre mærker forsøger Blue Smart IP65-opladeren at oplade et dybt afladet batteri ved at tvangstilføre lav strøm. Derefter genoptages normal opladning, så snart der er opbygget tilstrækkelig spænding over batteriterminalerne.

Nem tilslutning af batteriet

Opladeren leveres med krokodillenæb såvel som M8-ringklemmer - hvilket gør det nemt at tilslutte den til batteriet. Hvis det foretrækkes, kan man lade batteriet være tilsluttet permanent.

Ekstern kontrol af batteriets status

Blue Smart IP65-opladeren er forsynet med indbygget Bluetooth, og status af opladeren og batteriet kan derfor kontrolleres fra en smartphone, tablet eller laptop. Alle opladerens indstillinger kan konfigureres ved hjælp af VictronConnect-appen.

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find en forhandler