Dette websted drives udelukkende med solenergi.

Prøv VRM-demoen
Udelukkende produceret med solenergi
MWh
Watt
Soludbytte
Den nye MultiPlus-model skal erstatte den tidligere MultiPlus Compact-serie. Der er tale om en kraftig ægte sinusvekselretter betående af en avanceret batterioplader med adaptiv opladningsteknologi og en ultrahurtig vekselstrømstransferkontakt i én kompakt kasse.
Modeller: 500VA, 800VA, 1200VA, 1600VA

Uafbrudt vekselstrømsforsyning (UPS-funktion)

Hvis nettet svigter eller ved afbrydelse af land- eller generatorstrømforsyningen, går vekselretteren i Multi-systemet automatisk i gang og overtager forsyningen til de tilsluttede udstyr. Det sker så hurtigt - mindre end 20 millisekunder - at computere og andet elektronisk udstyr vil forsætte med at fungere uden afbrydelse.

Fjernovervågning og -kontrol

Overvåg og kontrollér et eller flere MultiPlus-systemer lokalt (LAN) eller eksternt via internettet hvor som helst fra i verden ved hjælp af den gratis VRM-app og det gratis VRM-portalwebsted. Der er mulighed for adgang fra en telefon, tablet, bærbar pc eller pc for forskellige operativsystemer. Der er ingen grænser for den grad af kontrol, der kan opnås ved hjælp af den nødvendige Color Control GX eller Venus GX, lige fra justering af din MultiPlus til indstilling af Geofence for udlejningsbiler og meget mere.

Downloads

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find en forhandler