Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

MultiPlus er en kombineret vekselretter og oplader i samme attraktive pakke. Dens mange funktioner omfatter en ægte sinusvekselretter, adaptiv opladning, hybrid PowerAssist-teknologi samt flere systemintegrationsfunktioner.
Modeller: 2000VA

Enestående PowerAssist-funktion

MultiPlus forhindrer overbelastning af en begrænset vekselstrømskilde såsom en generator eller landstrømforsyning. For det første vil batteriopladningen automatisk blive reduceret, hvor der ellers ville opstå en overbelastning. Dernæst forstærkes effekten af en generator eller landstrømforsyning med strøm fra batteriet.

Uafbrudt vekselstrømsforsyning (UPS-funktion)

Hvis nettet svigter eller ved afbrydelse af land- eller generatorstrømforsyningen, går vekselretteren i Multi-systemet automatisk i gang og overtager forsyningen til de tilsluttede udstyr. Det sker så hurtigt - mindre end 20 millisekunder - at computere og andet elektronisk udstyr vil forsætte med at fungere uden afbrydelse.

Praktisk talt ubegrænset strømforsyning takket være parallel drift

Op til 6 enheder kan fungere parallelt for at opnå en højere udgangseffekt. Det er også muligt at anvende trefaset eller splitfase drift. 

Fjernovervågning- og kontrol

Når du er koblet til en GX-enhed (f.eks. Cerbo GX), kan du kontrollere og styre dit MultiPlus og system eller systemer 'lokalt (LAN) eller eksternt via internettet hvor som helst i verden ved hjælp af den gratis VRM-app og gratis VRM-portal-hjemmeside. Der er mulighed for adgang fra en telefon, tablet, bærbar pc eller pc for forskellige operativsystemer. Der er ingen ende på kontrolniveauet, fra at justere din MultiPlus til automatisk start af en backup-generator og mere… 

Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler