Dette websted drives udelukkende med solenergi.

Prøv VRM-demoen
Udelukkende produceret med solenergi
MWh
Watt
Soludbytte
MultiPlus-II

MultiPlus-II

Vores nye 48 V vekselretter/oplader

MultiPlus-II forener funktionerne i MultiPlus og MultiGrid. Den har alle de funktioner, som findes i MultiPlus, og derudover en ekstern strømtransformer, der udvider funktionen af PowerControl og PowerAssist til 100 A. Den har også alle funktionerne i MultiGrid med indbygget beskyttelse mod ø-drift og en stadig voksende liste af godkendelser i mange lande.

Bemærk: dette produkt er i en kort periode gået under betegnelsen MultiGrid-II.

Modeller: 3000VA

PowerAssist

MultiPlus II forhindrer overbelastning af en begrænset vekselstrømskilde såsom en generator eller en landstrømstilslutning. For det første reduceres batteriopladningen automatisk, hvor der ellers ville opstå en overbelastning. Dernæst forstærkes effekten af en generator eller landstrømforsyning med strøm fra batteriet.

ESS: Energilagringssystemer

MultiPlus II er en nøglekomponent i et Victron ESS-system, da den giver mulighed for at kombinere med MPPT-solenergiopladere eller solcellevekselrettere. Se eksempler og yderligere oplysninger i ESS Design- & installationsmanualen.

Uafbrudt vekselstrømsforsyning (UPS-funktion)

Hvis nettet svigter eller ved afbrydelse af landstrøm- eller generatorstrømforsyningen, går vekselretteren i Multi-systemet automatisk i gang og overtager forsyningen til de tilsluttede enheder. Det sker så hurtigt - under 20 millisekunder - at computere og andet elektronisk udstyr vil forsætte med at fungere uden afbrydelse.

Fjernovervågning og kontrol

Overvåg og kontrollér et eller flere Multi-systemer lokalt (LAN) eller eksternt via internettet fra hele verden ved hjælp af den gratis VRM-app og det gratis VRM portal websted. Der er mulighed for adgang fra en telefon, tablet, bærbar pc eller pc for forskellige operativsystemer. Der er ingen grænser for den grad af kontrol, der kan opnås ved hjælp af den nødvendige Color Control GX eller Venus GX, lige fra justering af din Multi til selvstart af en nødgenerator og meget mere.

Forhandlere

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden Find forhandler