Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

En inverter/oplader med indbygget enhedsnetværk. MultiPlus-II GX kommunikerer med soloplader, batterier og andre enheder for at kontrollere en netværksforbundet, ikke forbundet eller fjernkrafts installation. Den er i stand til at foretage en parallel drift for øget spænding eller batteri opladninger. MultiPlus-II GX kan også konfigureres til en trefaset spænding. Et væld af avancerede funktioner, såsom uforstyrret spænding, begrænsninger på indlæsningsindstillinger og supplering af begrænset, tilgængelig netværkskraft med batterikraft – det kan alt sammen kontrolleres direkte fra din telefon eller smarte enhed. Fjernstyring er også muligt.
Modeller: 3000VA, 5000VA

Oplev kraften ved VRM

Se fjernovervågning i aktion, oplev VRM i tusindvis af virkelige installationer verden over, eller log ind for at komme i gang.

Downloads

Victron online-træning

Hvis du gerne vil vide mere om dette produkt, har vi et online kursus tilgængeligt. Træningen inkluderer en video, links til vigtige referenceressourcer og en eksamen til at teste din viden. Succesfuld gennemførelse belønnes med et certifikat. Online træning kræver en gratis Victron Professional-konto.

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler