Dette websted drives udelukkende med solenergi.

Prøv VRM-demoen
Udelukkende produceret med solenergi
MWh
Watt
Soludbytte
Vekselrettere giver dig mulighed for at tilslutte husholdningsudstyr, der kræver 230V / 120V AC, ved hjælp af 'fritids-' eller 'bilbatterier’ beregnet til 12V, 24V eller 48V DC.
Modeller: 250VA, 375VA, 500VA, 800VA, 1200VA

Yderst pålidelig – lavet til mange år frem i tiden

Phoenix-vekselrettere er lavet til at holde længe. De er udstyret med avanceret fuldbro og ringformet transformatortopologi, der er velegnet til strømforsyning til følsom elektronik. De er beskyttet mod overbelastning, overophedning og kortslutning.

Fuld styrke - høj spidsydelse

Nogle elektroniske enheder - især enheder med elektrisk motor - kræver et kortvarigt energiforbrug ved start, der er meget højere end deres nominelle strømforbrug. Ikke noget problem - Phoenix-omformeren har den højeste spidsydelse i branchen.

Intelligente alarmer, nedlukninger og genstarter

Et højt strømforbrug ved opstart kan udløse falske alarmer og nedlukninger. Phoenix tager højde for dette og lukker kun ned i tilfælde af vedvarende overbelastning. Nedlukningerne efterfølges af en række intelligente genstarter for at fjerne 'falske alarmer'.

Spar strøm med Eco-tilstand

Vekselretteren slukker i Eco-tilstand, når der ikke er brug for strøm. Phoenix-vekselretteren tjekker udgangsstikket med et par sekunders mellemrum og går automatisk i gang, når der igen er brug for strøm.

Konfigurerbare indstillinger

Phoenix-vekselretteren er udstyret med en kommunikationsport, der giver adgang til statusoplysninger, alarmer og automatiske konfigurerbare nedlukninger ved lav spænding. Nedlukningerne efterfølges af en række intelligente genstartsforsøg. Du har adgang til brugerindstillingerne fra din computer eller mobilenhed via VictronConnect - vores gratis applikation.

VictronConnect

VictronConnect lets you get live status information and configure any Victron products which either have Bluetooth built-in, or are connected to a VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find a dealer