Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

Sun Inverter

Solcelleinverteren kombinerer en sinusbølge-inverter og en PWM-soloplader i ét kabinet og er nem at installere med et minimum af ledninger.< o:p>

Solcelleinverteren giver dig mulighed for at forsyne husholdningsudstyr - der kræver 230 VAC - ved hjælp af "fritids"- eller "bilbatterier" klassificeret til 12 V eller 24 V.

Solaropladeren sikrer, at batterierne oplades af energi, der høstes fra dine solpaneler. Opladningsalgoritmen er programmerbar.

Inverteren og solopladerens parametre kan udlæses via Bluetooth ved hjælp af VictronConnect-appen. Ud over dette har solcelleinverteren en VE.Direct-port til tilslutning til en GX-enhed eller GlobalLink 520 til systemovervågning.

Modeller: 12V|250VA and 24V|250VA

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler