Felttest: PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
E
Samlet soludbytte: --
W
Rumænien
--
--
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Digitalt VE.Direct TX udgangsledning
Det digitale VE.Direct TX udgangsledning kan anvendes sammen med BlueSolar- og SmartSolar MPPT. Den understøtter følgende applikationer:

Belysningsapplikationer

Ledningen er beregnet til anvendelse i belysningsapplikationer i solenergisystemer. Energiforbruget kan reduceres væsentligt med muligheden for at dæmpe belysningen efter behov. Det lavere energiforbrug vil reducere de samlede systemomkostninger. Den disponible belysning vil desuden øges, selv med et delvist opladet batteri i lav sol. Kablet tilslutter TX-udgangen i VE.Direct-stikket på en MPPT-oplader til PWM-lysdæmperindgangen i LED-driveren.

Virtuel belastningsudgang

Ledningen tilføjer en belastningsudgang til de større MPPT-opladere (MPPT 100/30 og større), som ikke er forsynet med en sådan. Ledningen forbinder TX-udgangen i VE.Direct-stikket på en MPPT-oplader med et batteribeskyttelses- eller halvlederrelæ for at til- eller frakoble en belastning.

Downloads & Support

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler