Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

Digitalt VE.Direct TX udgangsledning
Det digitale VE.Direct TX udgangsledning kan anvendes sammen med BlueSolar- og SmartSolar MPPT. Den understøtter følgende applikationer:

Belysningsapplikationer

Ledningen er beregnet til anvendelse i belysningsapplikationer i solenergisystemer. Energiforbruget kan reduceres væsentligt med muligheden for at dæmpe belysningen efter behov. Det lavere energiforbrug vil reducere de samlede systemomkostninger. Den disponible belysning vil desuden øges, selv med et delvist opladet batteri i lav sol. Kablet tilslutter TX-udgangen i VE.Direct-stikket på en MPPT-oplader til PWM-lysdæmperindgangen i LED-driveren.

Virtuel belastningsudgang

Ledningen tilføjer en belastningsudgang til de større MPPT-opladere (MPPT 100/30 og større), som ikke er forsynet med en sådan. Ledningen forbinder TX-udgangen i VE.Direct-stikket på en MPPT-oplader med et batteribeskyttelses- eller halvlederrelæ for at til- eller frakoble en belastning.

Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler