The Victron Energy head office is powered by solar energy.

Prøv VRM-demoen
Udelukkende produceret med solenergi
MWh
Watt
Soludbytte

Quattro / 3 kVA - 5 kVA - 8 kVA - 10 kVA

3kVA - 5kVA - 8kVA - 10kVA - 15kVA

Vekselretter/opladere

To vekselstrømsindgange med integreret transferkontakt
Quattro kan tilsluttes to selvstændige vekselstrømskilder, for eksempel landstrøm og en generator, eller to generatorer. Quattro vil automatisk blive tilsluttet til den aktive kilde.

To vekselstrømsudgange
Hovedudgangen har en no-break funktion. Hvis der opstår en netfejl eller ved afbrydelse af landstrøm eller generatorstrømforsyning, overtager Quattro strømforsyningen til de tilsluttede enheder. Det sker så hurtigt - mindre end 20 millisekunder - at computere og andet elektronisk udstyr vil forsætte med at fungere uden afbrydelse. Den anden udgang er kun spændingsførende, når der findes vekselstrøm i en af indgangene til Quattro. Strømforbrugende enheder, som ikke burde aflade batteriet, såsom klimaanlæg eller en vandvarmer, kan tilsluttes til denne udgang.

Enestående PowerAssist-funktion
Quattro vil forhindre overbelastning af en begrænset vekselstrømskilde. For det første vil batteriopladningen automatisk blive reduceret, hvor der ellers ville opstå en overbelastning. Dernæst forstærkes effekten af en generator eller landstrømsforsyning med strøm taget fra batteriet.

Praktisk talt ubegrænset strømforsyning takket være parallel drift
Op til 6 Quattro-enheder kan fungere parallelt for at opnå en højere udgangseffekt. Det er også muligt at anvende trefaset eller splitfase drift.

Læs hele beskrivelsen Skjul oplysninger

Flere oplysninger

Afsanah’s guest house

Afsanah’s guest house

Læs hele historien