Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

Ambulance

Den skal virke hvor som helst, når som helst.

Når sekunder kan redde et liv, kan vigtigheden af et pålideligt mobilt strømsystem ikke undervurderes. Strømsystemet burde aldrig blive en distraktion for lægerne, det skal simpelthen bare fungere hvor som helst, når som helst, hver gang. Systemet skal være forberedt på worst case scenarier og forhindre problemer med strøm, hvor det er muligt.

Det er disse høje krav, der driver vores ingeniører til at levere løsninger, der bliver ved med at yde, uanset hvad. 45 års innovation og problemløsning kan have ført til, at vi er blevet den globale markedsleder inden for strømforsyning til ambulancer, men det har aldrig ændret - hvem vi er. Tværtimod er det en inspiration for os til at skabe stadig bedre strømløsninger, der er drevet af knowhow.

Når strøm

kan redde liv.

Ambulancer findes i mange forskellige afskygninger. Victron Energy har et modulært system med komponenter, som der giver ambulancebyggere mulighed for at bygge et komplet system til de nøjagtige specifikationer og budget. Lad os antage, at vi nu designer for en ambulance i gennemsnitlig størrelse.

Dagligt energiforbrug

1800Wh

Spidseffektbehov

1500W

I dette eksempel

Det daglige energiforbrug beregnes ved at lægge summen af alle forbrugere sammen X hvor meget tid de vil blive brugt på en dag. Tilføj alle watt for de samtidig brugte forbrugere for at beregne den nødvendige spidseffekt.

Oplagte valg

Systemdesign

Forklaringer

Nedenfor finder du nogle af de vigtigste design forklaringer, klik på spørgsmålene for vores ingeniørs anbefalinger.

 • 01

  Hvilken (størrelse) inverter er en pålidelig og kompakt løsning?

  Vores klassens bedste inverter/opladere har drevet de mest krævende udfordringer i mange år.
  Multiplus-serien er det bedste valg, når både invertering og landstrøm opladning er påkrævet. Pure Sine Wave-teknologien driver sikkert følsom elektronik som for eksempel computere og enhver belastning problemfri. UPS-funktionen sørger for, at landstrømmen kan tilsluttes eller frakobles, uden at det forårsager nogen afbrydelser for forbrugerne takket være problemfri kobling på under 20 mikrosekunder. Opladning af service- og startbatteri foretages af den indbyggede oplader, som både kan lade op med individuelle ladeprofiler. Det brede udvalg af MultiPlus-modeller gør det nemt effektivt at matche den rigtige inverter til kravene. Når pladsbegrænsninger gælder, er kompakte modeller tilgængelige
  Invertere konverterer jævnstrøm til vekselstrøm. Invertere bør dimensioneres til at håndtere den gennemsnitlige AC-belastning kontinuerligt og bør matche den forventede spidseffektstrøm for de samtidige AC-belastninger. Se alle vores invertere/opladere

  De professionelles valg

  MultiPlus Compact 12/2000/80: baseret på køretøjets driftsspænding på 12 V, forsyner denne 2000 VA inverter let belastningerne og deres spidseffekt. De 80 ampere ladestrøm vil hurtigt oplade en lithium service batteribank, mens en anden output tager sig af startbatteriet. I tilfælde af blysyre batterier kan ladestrømmen reduceres, så at den passer til batteribankens størrelse. Det kompakte containerhus sparer meget tiltrængt kabineplads.
  Systemer med et højere dagligt energiforbrug, eller som er baseret på blysyre servicebatterier, vil kræve mere landstrømtid for at blive fuldt opladet. På grund af blysyres egenskaber for opladning vil det tage længere tid, hvilket betyder, at der er behov for mere landstrøm, når den er parkeret.
 • 02

  I hvilken størrelse lithium- eller blysyre-husbatteri?

  Victron Energy tilbyder en række muligheder for servicebatteriet - men hovedvalget er mellem blysyre og lithium, hvilket hovedsageligt afhænger af forventningerne til ydeevne, pris per cyklus og fysiske aspekter (størrelse/vægt). Valget inden for batteriteknologi vil også være årsag til forskellige konsekvenser for de øvrige systemkomponenter, der direkte er knyttet til (eller styrer) batterierne.

  Generelt skal du anvende lithium, når det daglige strømbehov er ekstremt intenst, når superhurtig opladning er afgørende, eller når der er begrænsninger på vægt- eller plads. Lithium har også en lavere pris per cyklus. Blysyre har en lavere startpris og er perfekt til almindelige, mindre krævende kraftprofiler, og når vægt og plads ikke udgør et problem. Ovenstående skærer sandsynligvis 45 års batteri-udvikling lidt kort, for flere informationer - kan du se vores detajlerede oplysninger.

  Victron Energy tilbyder batterier af enestående kvalitet, der har et højt præstationsniveau, som er grundigt testet. Et retvisende billede af ydeevne og livscyklusser gives af vores dataark, hvilket betyder at der ikke dukker investeringsoverraskelser op undervejs. Vores brede udvalg af batterier
  Valg, valg... Lithium eller blysyre?

  De professionelles valg

  Lithium 12,8 V Smart 200 Ah. Denne ekstremt kompakte og letvægtsboks er pakket med svimlende 2560 kWh energi - mere end nok til at levere alle de forventede belastninger, mens den holder 20 % i reserve af livscyklus årsager. På grund af dens begrænsede form og vægt kan al plads dedikeres til at hjælpe dem, der har behov. Takket være Lithiums hurtige egenskaber for opladning kan batteriet oplades fuldt ud af motorens generator på kun 2,5 timer (130 Amp generatoren oplades sikkert med 65 Amp i timen, beregnet med ±50 % af den nominelle kapacitet). Når der er brug for landstrøm, er MultiPlus 80 Amps opladeren i stand til at give en fuld opladning inden for ±2 timer.

  2x 12 Volt Deep Cycle AGM 165 Ah. Utallige ambulancer er blevet drevet af blysyre batterier og er det stadig, hvilket gør det til standardindstillingen. Selvom de tilbyder en lavere startomkostning, vil antallet af opladningscyklusser være mindre, hvilket betyder, at Lithium har en lavere pris per cyklus og derfor er et bedre og billigere alternativ i det lange løb. Hvis der er færre vægt- og pladsbegrænsninger, kan to parallelforbundne 12 Volt Deep Cycle AGM 165 Ah batterier veje ind for at forsyne belastningerne uden problemer. Opladning af batterierne vil være langsommere, hvilket skaber en større afhængighed af landstrømsopladning -sammenlignet med lithium. DC-DC opladeren, som er tilsluttet den smarte generator - vil oplade 50 % afladede servicebatterier fulde på ±5-7 timer. Ved tilslutning til landstrøm - oplader MultiPlus batterierne natten over.
  På grund af deres 50 % sikre afladningskapacitet og holder cirka 20 % i reserve til lithium batterier, er tommelfingerreglen for dimensionering af batterierne, at vi beregner med 2x det daglige energiforbrug for bly-syre batterier Vælg den nærmeste model fra vores udvalg, og rund forstærkerne op for at være sikker.
 • 03

  Sikker kombination af (lithium) husbatterier med (smarte) generatorer og startbatterier

  Se alle de udfordringer i øjnene, der følger med - ved at kombinere (smarte) generatorer, start- og servicebatterier (lithium eller blysyre) med vores brede udvalg af DC-DC opladere, batterikombinere eller Smart BMS-produkter. Vores løsninger er specielt designet til køretøjer og sørger for, at både blysyre- og lithium servicebatterier kan (af)lades korrekt uden at beskadige den smarte generator eller batterierne.
  Blandt andre faktorer afhænger den rigtige løsning primært af kombinationen af din generator(e) (smart eller konventionel) og servicebatteritype (bly-syre eller lithium). Spørg gerne en lokal Victron Energy-installatør til råds Spørg din lokale installatør

  De professionelles valg

  Lithium Batterisystem til styring af BMS 12/200: Til lithiumbaserede 12 V strømsystemer med en belastning på op til 200 A er denne kompakte og robuste løsning det perfekte valg. Enheden har mange funktioner: et 'batterisystem til styring', 'strømbegrænser', 'batterikombiner' og 'BatteryProtect' i én. Systemet til batteristyringsfunktion styrer og oplader lithiumbatteriet korrekt og hurtigt. Funktionen for strømbegrænser begrænser ladestrømmen til den sikre zone i generatorens udgangsspecifikationer for at forhindre generatoren i at overophede eller tidligt slid. Funktionen til batterikombiner kombinerer sikkert hus- og startbatteriet. Funktionen til BatteryProtect vil beskytte husets batteri mod overdreven afladning. BMS 12/200 kombinerer alle disse funktioner i én, hvilket gør den til den perfekte løsning til køretøjer.
  Bemærk venligst, at DC-forbrugere skal isoleres, da BMS 12/200 er forbundet til minus og dermed til chassis.
  Blysyre: Orion-Tr Smart 12/12-30 & Smart BatteryProtect 220 A: Denne serie af professionelle Orion 'Batteri-til-Batteri' DC-DC opladere er designet til sikkert at forbinde enhver størrelse 12 V generator (smart eller konventionel) og startbatteri til enhver type servicebatteri. 12/12-30 vil anmode om en ladestrøm på 30 Ampere/t fra den smarte generator, som ellers ikke vil afgive en kontinuerlig strøm, der er høj nok til opladning (det er grunden til, at en Cyrix-ct batterikombiner ikke fungerer med en smart generator).
  Smart BatteryProtect 220 A vil beskytte servicebatteriet mod overdreven afladning fra (DC) belastninger, som skal dimensioneres i overensstemmelse med den maksimale forventede belastningsstrøm. Ind- og udkoblingsniveauer kan indstilles gennem VictronConnect-appen.
 • 04

  I tilfælde af en dobbelt nødsituation, hvordan starter man motoren fra husets batteri?

  I et sjældent tilfælde, hvor startbatteriet er tomt, fungerer et ekstra Cyrix-ct som nødrelæ mellem servicebatteriet og startbatteriet, så motoren kan startes ved at bare trykke på en knap ved siden af rattet - som aktiverer fjernbetjeningen tænd/sluk-knap. I dette tilfælde har Cyrix-ct 230 A en startværdi på 500 A (i 5 sekunder). Bemærk venligst, at denne Cyrix-ct kun letter nødstarten, opladning af servicebatteriet fra startbatteriet håndteres anderledes: se sikker kombination af generatorer med batterier.

Faglige udfordringer?
Spørg din lokale Victron Energy-ekspert.

Antallet af muligheder for hver komponent er ret omfattende. Det er derfor, vi uddanner Victron Energy-professionelle til perfekt at omsætte dine præcise behov til robuste løsninger. De føler et stort ansvar for altid at rådgive den rigtige løsning (selv når dette måske nogle gange går imod, hvad kunderne har i tankerne i starten). De gør alt hvad de kan for at holde dig tilfreds og sikre dine investeringer i de kommende år.
Always feel free to ask your local Victron Energy Professional
Victron professionel stående ved siden af en bil med Victron udstyr

Det ser ud som om din browser ikke understøtter de seneste teknologier, der er nødvendige for at se denne sektion. Overvej at bruge en moderne browser.

System diagram

Til et lithium- og blysyrebatteri baseret system

Hvordan kan denne energiprofil oversættes til et robust system?

Husbatteri
Indlæser

AC-enheder (enkeltfaset)

Alle 'husholdningsapparater' eller 'heavy-duty værktøj', du ville forvente i hjemmet eller på arbejdet, kan også findes i uafhængige energisystemer. Alle disse enheder har brug for en vekselstrøm (230 V eller 110 V) for at køre.

Nogle af disse enheder, som for eksempel computere, kan være følsomme over for kvaliteten af den inverterede strøm (dårlig land- eller generator AC-indgangseffekt kan påvirke denne kvalitet negativt). Motordrevet eller varmegenererende udstyr kan kræve en høj startstrøm. Alle vores invertere afgiver en ren sinusbølge, selv når AC-inputkvaliteten er mindre god, hvilket sikrer, at følsomme belastninger kan strømforsynes og nyde en spidseffekt på generelt 2x af inverternes nominelle kapacitet til at forsyne selv de tungeste belastninger, eller dybest set enhver belastning uden problemer.

Eksempler på AC-enheder:

 • Heavy duty tools such as a drilling machine or a jigsaw
 • Computers
 • Phone chargers
 • Fridge and freezer
 • Lights
 • Coffee machine
 • Microwave
 • or basically any AC powered device you can think of.

Generatorer

Køretøjer og både er udstyret med motor(er), der laver kraften til at bevæge sig - men som også genererer elektrisk energi gennem generatorer. Generatorer laver elektrisk energi med en jævnstrøm (DC) fra mekanisk energi, som bruges til at lagre energien i batteribanken eller drive DC-udstyr direkte.

Små motorer har som regel små generatorer, større motorer har normalt større generatorer, nogle gange er de endda udstyret med (ekstra) høj output generatorer for at øge ydelsen. Køretøjer, især med Euro 4/5-motorer, kan komme med smarte (skiftende spænding) generatorer, der styrer output baseret på køretøjets driftsforhold. Det gør det mislykket at oplade et sekundært batterisystem til et brugbart niveau. Lithium-servicebatterier kan belaste motorens generator, som sandsynligvis skal beskyttes mod overophedning eller tidligt slid.

Uanset din motors generator eller servicebatteritype, tilbyder Victron Energy et stort udvalg af løsninger til sikkert at forbinde enhver generator til enhver batteribank uden at beskadige den smarte generator eller batterier. Se venligst vores dataark for mere information. Tjek også din producents dokumentation for at se, hvilket output din generator kan levere. Med Lithium servicebanker og konventionelle eller smarte generatorer, anbefaler vi at beregne generatorens outputsspecifikation med 50 % for ikke at overbelaste generatoren.

Se alle vores DC-DC opladere Se alle vores batterikombinere Se alle vores (Smart) BMS muligheder

Batterikombinere

Batterikombinere bruges til at forbinde startbatteriet og servicebatteriet sikkert parallelt.
Batterikombineren gør det muligt at oplade servicebatteriet, når motoren kører (ved en forudindstillet spænding). Servicebatteriet vil blive afbrudt fra startbatteriet, når spændingen falder til under et flydeniveau, hvilket forhindrer det i at blive drænet af belastninger, som der løber fra servicebatteriet. Victron Energy tilbyder flere modeller og størrelser af batterikombinere, det afhænger af din type system - hvilket et der er bedst at vælge.

Nødstart: i tilfælde af startbatteri svigt tillader nogle batterikombinere, at motoren startes fra servicebatteriet, se dataark for mere info. Project-Id-Version: Victron Energy website Language: da MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Generator: POEditor.com

Som et alternativ til at anvende batterikombinere kan andre muligheder omfatte flere kontrol- og konfigurationsmuligheder, især for at beskytte ikke-regulerede generatorer mod overophedning og lithium-batterier mod overdreven (af)ladning. Til at kombinere blysyre batterier kan DC-DC opladere overvejes. Mulighederne for Lithium-servicebatterier omfatter DC-DC opladere, specielle Lithium Battery Combiners (som kan tilsluttes en BMS) eller alt-i-én Smart BMS-produkter.

Se alle vores batterikombinere Se vores DC-DC opladere Se vores (smarte) BMS muligheder

System til batteristyring (BMS).

Battery management systems take excellent care of Lithium batteries, protecting the individual cells of LiFePO4 batteries against over voltage, under voltage and over temperature and will shut down or reduce charging (VE.Bus products only) or disconnect the loads when this occurs.

Victron Energy offers several BMS options, in general the VE.Bus BMS and smallBMS signal separate devices to disconnect the charging (Cyrix-Li, DC-DC chargers) or disconnect the loads (BatteryProtect), the other (Smart) BMS versions are designed for vehicles or boats and offer more ‘all-in one’ functionalities.

Se hele vores system til batteristyring

Batterimonitorer

En batterimonitor er som en "måler på brændstoffet" for dit batteri. Den registrerer, hvor meget strøm der forbruges og oplades. Batterimonitoren beregner ladetilstanden, resterende kapacitet og tid til opladning. Batterispændingen giver ikke en nøjagtig indikation af, hvor fyldt batteriet er (især ikke under belastning). En batterimonitor gør.

Victron Energy batterimonitorer holder styr på historiske data, såsom antallet af opladningscyklusser, dybeste afladning, højeste spænding, laveste spænding og meget mere. Den vil advare dig om kritiske forhold såsom lav spænding eller lav opladning - og kan endda lukke for hele strømforsyningen for at undgå dyre skader af batteri eller starte en generator.

Victron tilbyder batterimonitorer med eller uden display, Smart-versioner giver dig mulighed for at spore de detaljerede data og justere indstillinger i vores gratis VictronConnect-app. Se alle vores batterimonitorer

BatteryProtect

BatteryProtect-funktionen afbryder batteriet fra enheder, der ikke er væsentlige, før det er helt afladet (hvilket kan beskadige batteriet), eller før det har utilstrækkelig strøm tilbage til at starte motoren.

Der er mere ved en Victron Energy BatteryProtect. Indbyggede forsinkelser til nedlukning sikrer, at vital elektronik ikke afbrydes ved en fejl, det vil sige at når en motor startes, forårsager det et kort spændingsfald. Den vil også automatisk tilslutte alt igen, når batteriet er tilstrækkeligt opladet.
BatteryProtect har en fjernbetjening, så den kan tændes/slukkes via en BMS eller switch. Den smarte version kan programmeres via VictronConnect appen.

Se vores udvalg af BatteryProtect-modeller

Cerbo GX

Victron Energy Cerbo GX er kommunikationscentret for din systeminstallation, der giver dig mulighed for altid at have fuld kontrol, uanset hvor du er, og maksimerer dens ydeevne. Den valgfrie GX Touch 50 er en ledsager til Cerbo GX, dens fem tommer touchskærm giver et øjeblikkeligt overblik over dit system og giver dig mulighed for at justere indstillinger på et øjeblik.

Overvåg øjeblikkeligt batteriets opladningstilstand, energiforbrug, energiudvinding fra PV, generator og hovedledning, eller kontroller tankniveauer og temperaturmålinger. Styr nemt strømgrænsen for landstrøm, (auto)start/stop generator(er) eller indstil endda stille perioder for at undgå at starte generatoren midt om natten. Skift enhver indstilling for at optimere systemet, følge op på advarsler, udføre diagnostiske kontroller og løse udfordringer eksternt med den gratis Victron fjernstyringsportal (VRM).

Cerbo GX er et visuelt system der er nemt at anvende og forvandler enhver kraftudfordring til en ubesværet oplevelse. Du skal blot oprette forbindelse via vores portal for Victron fjernadministration (VRM), eller få adgang direkte ved hjælp af GX Touch 50, en MFD eller vores VictronConnect-app takket være den ekstra Bluetooth-funktion.

DC-DC opladere

DC-DC konvertere, eller batteri-til-batteri opladere (konvertere med indbyggede ladealgoritmer) bruges i dobbeltbatteri systemer, hvor den (smarte) generator og startbatteriet er kombineret med servicebatteriet (på lige fod eller forskellige spændinger) for at oplade den. De kan også bruges til at oplade applikationer, der har dedikerede batterier (for eksempel bovpropel), eller til at forsyne applikationer med en anden spænding end servicebatteri-banken.

De fleste DC-DC opladere kan anvendes i 12 V eller 24 V systemer, og alle er velegnede til både blysyre- og lithiumbatterier. Nogle DC-DC opladermodeller kan parallelkobles for at øge udgangsstrømmen. DC-DC opladere er en perfekt og sikker løsning til at oplade Lithium batteri banker fra smarte generatorer (og blysyre-batterier for den sags skyld).

Opladning af lithiumbatterier fra generatoren
De fleste generatorer kan ikke tilsluttes direkte til lithiumbatterier. Et lithiumbatteri vil trække mere strøm, end generatoren kan levere, hvilket kan resultere i permanent skade på generatoren. For ikke at beskadige generatoren er strømbegrænsning en af mulighederne for at forblive inden for generatorens sikre zone.

Victron tilbyder flere løsninger til at løse det her problem, hvoraf en af dem er DC-DC-konverterne:

 • DC-DC converters act as a current limiter between the alternator and the battery: the battery can be safely charged without blowing up the alternator.
 • Victron also offers alternative solutions for dual battery systems powered by alternators. Some (smart) BMS products physically limit the current drawn from the alternator, in other systems, battery combiners might be a solid option. See the datasheets for more info.
Se vores udvalg af DC-DC konvertere

DC elektronik

DC-udstyr er designet til at arbejde direkte med strømmen, der kommer ud af batteribanken (jævnstrøm). Især køretøjer og både kan have (meget) DC-udstyr ombord (som for eksempel kontrolpaneler, lys, navigationsudstyr, autopilot, ekkolod osv.).

Nogle mindre off-grid systemer kan udelukkende køre på DC, med 12 V lys, tv eller køleskabe. Større systemer kan kombinere AC- og DC-forbrugere.

Under alle omstændigheder er det vigtigt at beskytte batteriet mod overdreven afladning, for dette tilbyder Victron 'BatteryProtect'.

GX Touch

Victron Energy Cerbo GX er kommunikationscentret for din systeminstallation, der giver dig mulighed for altid at have fuld kontrol, uanset hvor du er, og maksimerer dens ydeevne. Den valgfrie GX Touch 50 er en ledsager til Cerbo GX, dens fem tommer touchskærm giver et øjeblikkeligt overblik over dit system og giver dig mulighed for at justere indstillinger på et øjeblik.

Overvåg øjeblikkeligt batteriets opladningstilstand, energiforbrug, energiudvinding fra PV, generator og hovedledning, eller kontroller tankniveauer og temperaturmålinger. Styr nemt strømgrænsen for landstrøm, (auto)start/stop generator(er) eller indstil endda stille perioder for at undgå at starte generatoren midt om natten. Skift enhver indstilling for at optimere systemet, følge op på advarsler, udføre diagnostiske kontroller og løse udfordringer eksternt med den gratis Victron fjernstyringsportal (VRM).

Cerbo GX er et visuelt system der er nemt at anvende og forvandler enhver kraftudfordring til en ubesværet oplevelse. Du skal blot oprette forbindelse via vores portal for Victron fjernadministration (VRM), eller få adgang direkte ved hjælp af GX Touch 50, en MFD eller vores VictronConnect-app takket være den ekstra Bluetooth-funktion.

Inverter/Oplader

Inverter/opladere konverterer jævnstrøm fra batterierne til vekselstrøm, og forsyner sikkert apparater eller kraftigt værktøj med 230 V (eller 110 V på andre markeder). Deres indbyggede oplader bruger net-, land- eller generatorstrøm ved at anvende de bedste adaptive opladningsalgoritmer til dine batterier af enhver art.

Alle Victron Energy invertere/opladere er udviklet til professionel anvendelse, er bygget på årtiers felterfaring under de mest krævende forhold og nyder godt af et ry med ekstrem robusthed. Når både invertering og opladning fra AC-indgange (såsom landstrøm eller generatorer) er påkrævet, er vores ekstremt modstandsdygtige inverter/opladere det bedste valg Deres muligheder for tilslutning og dybde af indstillinger til konfiguration gør det muligt at mestre de mest sofistikerede udfordringer.

Victron Energy inverter/opladere kommer med en håndfuld enestående funktioner:

 • PowerControl: Administrer automatisk opladning af batteri, for at forhindre overbelastning af generatoren eller landstrøm.
 • PowerAssist: bruger batteriet som en buffer til at hjælpe landstrømmen gennem behov for spidseffekt.
 • PerfectPower: Følsomme enheder kører fejlfrit på den rene sinusbølge teknologi, selv når AC-inputkilder ikke producerer en ren AC-strøm, så udglatter Victron-inverteren/opladeren disse problemer og forvandler dårlig strøm til perfekt strøm.
 • UPS-funktion: sørger for, at landstrøm kan tilsluttes og frakobles uden at forårsage nogen afbrydelse takket være problemfri kobling.
 • Høj spidseffekt: Anvend motoriseret udstyr uden overophedning og problemfri belastning.
 • Lavt selvforbrug.
 • Den indbyggede oplader kommer med flere adaptive ladealgoritmer til individuelt at oplade starteren og servicebatteriet og som et resultat - en super levetid.
 • Modeller med 2 AC-indgange sikrer, at strøm kan komme fra flere strømkilder, som for eksempel land-, net- eller generatorstrøm.

På grund af vores brede udvalg af modeller - er det nemt effektivt at matche den rigtige inverter/oplader til kravene. Når pladsbegrænsninger gælder, er kompakte modeller tilgængelige Større modeller kan drive industrielle apparater, og ubegrænset strøm kan leveres ved parallel eller 3-faset drift. Se alle vores invertere/opladere

Service Batterier

Servicebatteriet gemmer strøm til systemets forbrugere, hvilket giver autonom strøm, især i øjeblikke, hvor inputstrømkilder ikke er (helt) tilgængelige.

Victron Energy tilbyder adskillige batteri teknologier, alle designet til professionel ydeevne, pålidelighed og lang levetid i de mest krævende miljøer. De kommer med en 2 års verdensomspændende garanti, og vores dataark giver et retvisende billede af ydeevnen og forventede livscyklusser, hvilket betyder at der ikke kommer nogen investeringsoverraskelser undervejs.

Mens der er flere teknologier at vælge imellem, er hovedvalget mellem blysyre og lithium, hvilket hovedsageligt afhænger af forventningerne til ydeevnen, pris per cyklus og fysiske aspekter (størrelse/vægt).

 • Vælg blysyre, når:
 • Anvend lejlighedsvis
 • Lavere indkøbsomkostninger
 • Vægt og plads er ikke et problem
 • Normal opladning
 • Vælg Lithium når:
 • Brug dagligt
 • Lavere pris per cyklus
 • Hensyn til vægt og plads
 • Hurtig opladning

Service Batterier

Servicebatteriet gemmer strøm til systemets forbrugere, hvilket giver autonom strøm, især i øjeblikke, hvor inputstrømkilder ikke er (helt) tilgængelige.

Victron Energy tilbyder adskillige batteri teknologier, alle designet til professionel ydeevne, pålidelighed og lang levetid i de mest krævende miljøer. De kommer med en 2 års verdensomspændende garanti, og vores dataark giver et retvisende billede af ydeevnen og forventede livscyklusser, hvilket betyder at der ikke kommer nogen investeringsoverraskelser undervejs.

Mens der er flere teknologier at vælge imellem, er hovedvalget mellem blysyre og lithium, hvilket hovedsageligt afhænger af forventningerne til ydeevnen, pris per cyklus og fysiske aspekter (størrelse/vægt).

 • Vælg blysyre, når:
 • Anvend lejlighedsvis
 • Lavere indkøbsomkostninger
 • Vægt og plads er ikke et problem
 • Normal opladning
 • Vælg Lithium når:
 • Brug dagligt
 • Lavere pris per cyklus
 • Hensyn til vægt og plads
 • Hurtig opladning

Landstrømstilslutning

Landstrøm bruges til at genoplade batterierne og/eller drive stort AC-udstyr.
Nogle gange er landstrøm knap så perfekt. Du kan løbe ind i spændingsfald, eller der kan også være strømstød, som kan forårsage skade på følsomt udstyr om bord. Victron Energy invertere udglatter disse problemer og forvandler dårlig strøm til perfekt strøm.

Ofte er landstrøm begrænset i, hvor meget strøm du kan trække, dvs. kun 10 ampere, uden at der er nogen højere nominelle punkter tilgængelige. Victron Energy inverter/opladere giver dig mulighed for at indstille en maksimal landstrøm og stadig tænde for udstyr med højere klasser uden at sprænge en sikring: takket være Victron Energy PowerAssist tilføjes strøm fra batterierne uden problemer til AC-input, hvilket automatisk sammenfører forsyningen og efterspørgsel.

Startbatterier

Startbatterier er nødvendige for at starte din(e) motor(er). Disse batterier er konstrueret til at håndtere en stor afladningsstrøm og have fordel af en anden teknologi sammenlignet med servicebatterier. For at undgå utilsigtet aftapning af startbatteriet, skal det altid være isoleret fra servicebatterierne. Victron Energy tilbyder flere forskellige løsninger til systemtyper.

Victron Energy tilbyder flere batterikombinere. Mere omfattende måder at tilslutte start- og servicebatteriet sikkert er også tilgængelige -heriblandt tilslutning af en batterikombiner til en BMS, alt-i-én Smart BMS-produkter eller DC-DC opladere. Disse muligheder kan tilbyde mere kontrol og muligheder for konfiguration, især for at beskytte ikke-regulerede generatorer mod overophedning og lithium-batterier mod overdreven (af)ladning.

Se alle vores batterikombinere Se alle vores DC-DC opladere Se alle vores (Smart) BMS muligheder

VictronConnect

Alle Victron Energy smarte produkter kan overvåges og styres ganske enkelt fra din håndflade. Tilslut blot VictronConnect-appen via Bluetooth, og du vil have direkte adgang til dataene om dit systems ydeevne. Du kan også nemt ændre indstillinger, tænde eller slukke for enheder, og meget mere.

Ikke-smarte enheder med en VE.Direct-port kan også blive smarte ved brug af VE.Direct Bluetooth Smart dongle

Det er også muligt at overvåge og fjernstyre dit system. VictronConnect fjern-funktionaliteten gør det muligt at få fjernadgang til Victron produkter med et VE.Direct-interface via et GX-produkt igennem VRM-onlineportalen. Denne kraftfulde funktion tillader konfiguration af hele produktet og overvågning fra hvor som helst i verden ved hjælp af VictronConnect-appen. Oplevelsen af brugergrænsefladen er ligesom produkterne blev forbundet lokalt ved hjælp af Bluetooth eller en kablet VE.Direct til USB-interface.

Se hvad VictronConnect-appen kan Se vores GX-enheder
System specifications
Her er vores anbefaling til en ambulance i gennemsnitlig størrelse, både til lithium- og blysyre batteribaserede systemer.

For at se denne detaljerede tabel og hele afsnittet ordentligt skal du overveje at bruge en moderne browser.

Energiforbrug
Påkrævet dagligt energiforbrug:
1800Wh
Påkrævet spidseffekt:
1500 W
Kapacitet af systemspids:
4000 W (max)
Maks. energiforbrug blysyre:
1980 W
Max energiforbrug lithium:
1920 W
Inverting
Inverter/charger
MultiPlus Compact 12/2000/80
Opbevaring
Service battery:
Lithium 12,8 V Smart 200 Ah eller
2x 12 Volt Deep Cycle AGM 165Ah
Til beskyttelse af lithiumbatterier:
System til batteristyring BMS 12/200
Denne BMS har indbygget funktionalitet fra BatteryProtect og er knyttet til - minus behovet for at isolere DC-belastninger.
For lead-acid:
BatteryProtect: 220 A
Beskytter batteriet mod overdreven afladning.
Nødstart:
Cyrix-ct 230 A
Dannelse
Opladning af servicebatteriet via motorens generator (se forklaring her)
Generator output:
130 Amps*
Sikker output 50 %
* Se producentens dataark for specifikationer.
Opladning af blysyre:
Orion-Tr Smart 12/12-30 isoleret eller
Cyrix-ct 230 A*
** Cyrix fungerer ikke med smarte generatorer.
For brug af Lithium:
System til batteristyring BMS 12/200
BMS'en styrer batteriet, den strømbegrænsende funktionalitet beskytter generatoren. Fastgjort til minussiden - skal belastninger isoleres.
Overvågning
Batterimonitor:
SmartShunt batterimonitor 500 A eller
BMV-712 Smart
Arbejder med VictronConnect
Fjernovervågning:
Cerbo GX og Cerbo GX Touch
Vis fuld liste Caret peger ned
Vis fuld liste Caret peger ned

Hvorfor Victron Energy?

De rigtige produkter til opgaven

Da du altid er på farten, har du brug for pålidelige, men omkostningseffektive løsninger, der driver dig gennem de kommende år. Det er vigtigt at du kan vælge strømforsyninger, der matcher dine behov helt nøjagtigt og lever op til deres specifikationer, så de ikke svigter dig. Victron Energy har en bredt udvalg af modulære forbundne produkter, der holder sit løfte. De er drevet af KnowHow - takket være 45 års mestring af magtudfordringer med innovation.

Ikon for 45 år Victron Energy
Lithium batteri

Hvorfor Victron Energy?

Altid der. Altid klar.

Vores robuste systemer har bevist at levere uovertruffen pålidelighed - gang på gang. Det er præget af vores verdensomspændende markedslederskab inden for strømforsyningsudstyr til ambulancer, det illustreres af utallige historier om 40+ år gamle Victron Energy-invertere, der stadig gør hvad de er bygget til at gøre.

Ambulance

Hvorfor Victron Energy?

Pålidelighed giver mulighed for lange levetidscyklusser

Når der træffes beslutninger om investering i strømforsyning, er beregninger udelukkende baseret på pris, hvilket kan være vildledende. Deres sande præstation og forventede levetidscyklus er lige så vigtige. Godt at Victron Energy-udstyr lever op til deres specifikationer, både med hensyn til ydeevne og forventet livscyklus (når det bruges som designet). Vores 5 års garanti og retfærdige og hurtige reparationspolitikker betyder, at dine investeringer er beskyttet og vil under de fleste omstændigheder ikke svigte dig.

års garanti
En professionel af Victron viser kunden VictronConnect-appen

Hvorfor Victron Energy?

Faglige udfordringer. Accepteret.

Uanset hvad der driver dit køretøjs elektronik eller værktøjssæt, du medbringer til jobbet, har Victron Energy et af de bredeste udvalg af strømforsyningsudstyr på markedet til at drive dine geniale værker. Fordelen ved at arbejde med kun ét mærke, der dækker det hele, betyder at man kun har én kontakt til opgraderinger eller løser eventuelle sjældne problemer, der måske måtte opstå. Vores globale netværk af Victron Energy-professionelle er uddannede og har 45 års erfaring med at løse problemer. De kan omsætte dine udfordringer til robuste løsninger, der vil gøre dig tilfreds og sikre dine investeringer i de kommende år.

Victron professionel stående ved siden af Victron-udstyr bag i en bil

Hvorfor Victron Energy?

Professionelle køretøjer
powered by know-how

Se hvordan vi løser typiske biludfordringer
Motor drevet af
Pil ikon
Kør gennem vores know-how professionelle køretøjer

Det ser ud som om din browser ikke understøtter de seneste teknologier, der er nødvendige for at se dette afsnit. Overvej at bruge en moderne browser.

Smart BMS CL 12/100

Kombiner sikkert enhver generator med Smart Lithium-batterier.

Se en række populære diagrammer af køretøjssystem
Download vores hæfte
Download ikon
Dybdegående sammenligning

En eksperts synspunkt: lithium- eller AGM batterier

Vis mere Carret icon
DC-DC Oplader

Professionel opladning af servicebatteri med Orion-TR Smart.

Victron Professionel

Tilmeld dig vores næste automotive webinar eller træning.

Download vores brochure

Se alle vores produkter til professionelle køretøjer og flere konfigurationer.

Victron connect

Realtids indsigt og fuldstændig kontrol med vores VictronConnect-app.

Eksempler på løsning fra vores partnere

Besøg vores nyhedsblog

Find din lokale forhandler

Vores veletablerede, globale netværk af lokale Victron Professionals er dedikeret til at hjælpe med at finde en optimal løsning til din udfordring.

Regn med vores verdensomspændende service

Hos Victron finder vi det essentielt, at kunderne betjenes og støttes hurtigt og kompetent. Derfor er vores globale netværk af Victron Professionals udstyret med det højeste niveau af teknisk know-how, og de er dedikerede til at levere reparationer så hurtigt som muligt.

Så kan du starte eller fortsætte din tur, uanset hvor du er på vej hen.