Felttest: PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
E
Samlet soludbytte: --
W
Rumænien
--
--
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Afkølet varevogn

Opbevar varerne køligt. Uden larmen.

Når du leverer dine populære kølede eller frosne produkter, vil du helst have en strømløsning uden problemer, der lader dig holde øjnene på vejen, mens du holder maden perfekt nedkølet til indtagelse. Flere og flere byer kræver nu, at motorerne slukkes når de parkeres - nogle byer forbyder brugen af støjende generatorer i deres centre. Den elektriske standby-mulighed, som mange producenter tilbyder, er løsningen her. Når motoren er slukket, driver servicebatteriet køleudstyret for at holde varerne kølige.

Victron Energy modulære systemkomponenter giver køleprofessionelle mulighed for at bygge et komplet system, der passer nøjagtigt til de krævede specifikationer og budget. Fordelen ved at arbejde med kun et mærke - der dækker det hele, betyder at man kun har en kontakt til opgraderinger eller løser eventuelle sjældne problemer, der måske kunne opstå. Det globale netværk af Victron Energy Professionals har over 45 års erfaring og er klar, villige og i stand til at omsætte dine udfordringer til robuste løsninger, der sætter kræfterne i know-how lige ved din side.

Hold det køligt, hold det stille, hold det grønt.

Afhængigt af volumen, der skal køles, tilbydes forskellige muligheder af producenterne af køleudstyr. Små varevogne kan stole på køleudstyr i elektrisk standby-tilstand, som der er baseret på jævnstrømsdrevet (12/24 V) køling. Større lastbiler eller trailere er bedre stillet med AC (110/230 V) baseret stand by-køling på grund af komplikationer af ledninger, der følger med disse højenergi forbrugere.

Lad os antage for nu, at vi designer et jævnstrømskølesystem i gennemsnitsstørrelse baseret på Mercedes Sprinter varevognen.

Dagligt energiforbrug

1875 Wh

Spidseffektbehov

1000W

I dette eksempel

Det daglige energiforbrug beregnes ved at lægge summen af alle forbrugere sammen X hvor meget tid de vil blive brugt på en dag: 750W x 2,5 timer i standby tilstand fra batteriet. Tilføj alle watt for de samtidig brugte forbrugere for at beregne den nødvendige spidseffekt.

Oplagte valg

Systemdesign

Forklaringer

Nedenfor finder du nogle af de vigtigste design forklaringer, klik på spørgsmålene for vores ingeniørs anbefalinger.

 • 01

  Hvilken type og størrelse servicebatteri er tilstrækkeligt?

  Victron Energy tilbyder flere muligheder for servicebatteriet, men når det daglige strømbehov er ekstremt intenst, og superhurtig opladning er essentiel, er lithiumbatterier det absolut bedste valg. Med hensyn til økonomi: sammenlignet med blysyre har lithium en lavere pris per cyklus på grund af dets cyklus levetid på ±3000 ladninger/udladninger ved 70 % afladningsdybde og er ekstremt letvægtig, hvilket sparer brændstof. At arbejde med lithium fører også til forskellige konsekvenser for de andre komponenter i systemet, der er direkte knyttet til (eller styrer) batterierne.
  Victron Energy tilbyder batterier af enestående kvalitet, der har et højt præstationsniveau, som er grundigt testet. Et retvisende billede af ydeevne og livscyklusser gives af vores dataark, hvilket betyder at der ikke dukker investeringsoverraskelser op undervejs. Vores brede udvalg af batterier

  De professionelles valg

  Lithium 12,8V Smart 200Ah. This extremely compact and light box is packed with a staggering 2560 kWh of energy, more than enough to supply the 1.9k daily energy consumption, even when keeping 20% in reserve for life cycle reasons. In this case, the 750W cooling needed to be able to run for 2,5 hours per day in standby mode. Providing 5 hours of cooling in standby mode (assuming the cooling actually runs 50% of the time and the engine powers the cooling directly when driving). Thanks to the fast charging characteristics of Lithium, the battery can be fully charged by the engines’ two alternators in just over 2 hours when fully discharged. Since the cooling is powered again by the engine, all the available amps can be dedicated to battery charging. See also ‘Combining a smart alternator with a second, high powered alternator to fast charge a lithium service battery safely'.
 • 02

  Kombination af en smart generator med en anden, kraftig generator for at hurtigt oplade et lithium servicebatteri helt sikkert.

  Se alle de udfordringer i øjnene, som der følger med at kombinere (smarte) generatorer, start- og servicebatterier (lithium eller blysyre) med vores store udvalg af DC-DC opladere, batterikombinere eller Smart BMS-produkter. Vores løsninger er specielt lavet til køretøjer og sørger for, at både blysyre- og lithium servicebatterier kan (af)lades korrekt uden at beskadige (smart) generatoren(e) eller batterierne.

  Blandt andre faktorer afhænger den rigtige løsning primært af kombinationen af din generator(e) (smart eller konventionel) og servicebatteritype (bly-syre eller lithium). Spørg gerne en lokal Victron Energy-installatør til råds Spørg din lokale installatør

  Begrænsning af strøm fra 2 generatorer af forskellig størrelse - til ikke at overskride den maksimale ladestrøm for lithiumbatteriet.

  Takket være lithium-egenskaberne ved hurtig opladning, har det valgte lithium-batteri en anbefalet kontinuerlig ladestrøm på 100 A (maks. 400 A, men på grund af cyklus levetid anbefales 100 A ifølge dataarket). Mercedes ingeniører anbefaler ikke at tage mere end 50 % kontinuerlig ladestrøm fra den 80A smarte generator, som så sikkert afgiver 40 ampere - ikke nok til at drage fordel af batteriets fulde ladestrøm potentiale. Den eneste tilgængelige generator med høj effekt, der passede til den pågældende motor, var en ureguleret, vurderet til 180 ampere. Igen - kun at bruge 50 % kontinuerligt for ikke at overbelaste den anden generator, leverer den samlede ladekapacitet til 130 ampere, nok til at oplade startbatteriet og servicebatteriet på samme tid.

  Motorens generator: 40 Amps (80A/2)
  Den anden generator: 90 Amps (180A/2)
  Samlet opladningssikker kapacitet: 130 Amps

  For at sikre, at den anbefalede ladestrøm for lithiumbatteriet (100 A) og vekselstrømsgeneratorerne ikke overskrides - skal der anvendes strømbegrænsning.

  De professionelles valg

  2x Orion-Tr 12/12-18: For at oplade servicebatteriet med motorens standard generator, anmoder denne professionelle 'Batteri-til-Batteri' DC-DC-oplader en sikker ladestrøm fra den smarte generator. Faktisk er to Orioner forbundet parallelt for at imødekomme 40 Amp ladestrømmen, som afgives direkte til servicebatteriet gennem Smart BMS strømbegrænser.

  For at opfylde det maksimale lade potentiale, men ikke overskride det, skal strømmen fra begge generatorer også hentes inden for sikre marginer af batteriet (strøm begrænsning påkrævet):

  System til batteristyring BMS 12/200: For at begrænse den samlede ladestrøm (også fra den kraftige generator) og for at beskytte litiumbatteriet mod overdreven (af)ladning, er denne kompakte og robuste løsning det helt perfekte valg til systemer med en belastning op til 200 A. Enheden består af et system med batteristyring, strømbegrænser, batterikombiner og BatteryProtect i ét. Dette styrer og oplader lithium batteriet hurtigt og effektivt. Det begrænser ladestrømmen til den sikre zone af specifikationerne for generatorens output - for at forhindre generatoren i overophedning eller tidligt slid og forhindrer overdreven afladning af batteriet.

 • 03

  Har du brug for landstrøm til at oplade lithium batteriet?

  Selvom det er usandsynligt, at netop denne opsætning har brug for landstrøm, er det på grund af opsætningen af dual generator bedre at være forberedt på det værste tilfælde. En indbygget Blue Smart IP22-oplader giver en ladestrøm på 30 ampere i timen, og oplader et helt tomt batteri - bare natten over. Den anden lade-output vil også passe godt på startbatteriet.

Faglige udfordringer?
Spørg din lokale Victron Energy-ekspert.

Antallet af muligheder for hver komponent er ret omfattende. Det er derfor, vi uddanner Victron Energy-professionelle til perfekt at omsætte dine præcise behov til robuste løsninger. De føler et stort ansvar for altid at rådgive den rigtige løsning (selv når dette måske nogle gange går imod, hvad kunderne har i tankerne i starten). De gør alt hvad de kan for at holde dig tilfreds og sikre dine investeringer i de kommende år.
Always feel free to ask your local Victron Energy Professional
Victron professionel stående ved siden af en bil med Victron udstyr

Det ser ud som om din browser ikke understøtter de seneste teknologier, der er nødvendige for at se denne sektion. Overvej at bruge en moderne browser.

System diagram

til et lithiumbatteri-baseret system

Hvordan kan denne energiprofil oversættes til et robust system?

Indlæser

Generatorer

Køretøjer og både er udstyret med motor(er), der laver kraften til at bevæge sig - men som også genererer elektrisk energi gennem generatorer. Generatorer laver elektrisk energi med en jævnstrøm (DC) fra mekanisk energi, som bruges til at lagre energien i batteribanken eller drive DC-udstyr direkte.

Små motorer har som regel små generatorer, større motorer har normalt større generatorer, nogle gange er de endda udstyret med (ekstra) høj output generatorer for at øge ydelsen. Køretøjer, især med Euro 4/5-motorer, kan komme med smarte (skiftende spænding) generatorer, der styrer output baseret på køretøjets driftsforhold. Det gør det mislykket at oplade et sekundært batterisystem til et brugbart niveau. Lithium-servicebatterier kan belaste motorens generator, som sandsynligvis skal beskyttes mod overophedning eller tidligt slid.

Uanset din motors generator eller servicebatteritype, tilbyder Victron Energy et stort udvalg af løsninger til sikkert at forbinde enhver generator til enhver batteribank uden at beskadige den smarte generator eller batterier. Se venligst vores dataark for mere information. Tjek også din producents dokumentation for at se, hvilket output din generator kan levere. Med Lithium servicebanker og konventionelle eller smarte generatorer, anbefaler vi at beregne generatorens outputsspecifikation med 50 % for ikke at overbelaste generatoren.

Se alle vores DC-DC opladere Se alle vores batterikombinere Se alle vores (Smart) BMS muligheder

System til batteristyring (BMS).

Battery management systems take excellent care of Lithium batteries, protecting the individual cells of LiFePO4 batteries against over voltage, under voltage and over temperature and will shut down or reduce charging (VE.Bus products only) or disconnect the loads when this occurs.

Victron Energy offers several BMS options, in general the VE.Bus BMS and smallBMS signal separate devices to disconnect the charging (Cyrix-Li, DC-DC chargers) or disconnect the loads (BatteryProtect), the other (Smart) BMS versions are designed for vehicles or boats and offer more ‘all-in one’ functionalities.

Se hele vores system til batteristyring

Batterimonitorer

En batterimonitor er som en "måler på brændstoffet" for dit batteri. Den registrerer, hvor meget strøm der forbruges og oplades. Batterimonitoren beregner ladetilstanden, resterende kapacitet og tid til opladning. Batterispændingen giver ikke en nøjagtig indikation af, hvor fyldt batteriet er (især ikke under belastning). En batterimonitor gør.

Victron Energy batterimonitorer holder styr på historiske data, såsom antallet af opladningscyklusser, dybeste afladning, højeste spænding, laveste spænding og meget mere. Den vil advare dig om kritiske forhold såsom lav spænding eller lav opladning - og kan endda lukke for hele strømforsyningen for at undgå dyre skader af batteri eller starte en generator.

Victron tilbyder batterimonitorer med eller uden display, Smart-versioner giver dig mulighed for at spore de detaljerede data og justere indstillinger i vores gratis VictronConnect-app. Se alle vores batterimonitorer

BatteryProtect

BatteryProtect-funktionen afbryder batteriet fra enheder, der ikke er væsentlige, før det er helt afladet (hvilket kan beskadige batteriet), eller før det har utilstrækkelig strøm tilbage til at starte motoren.

Der er mere ved en Victron Energy BatteryProtect. Indbyggede forsinkelser til nedlukning sikrer, at vital elektronik ikke afbrydes ved en fejl, det vil sige at når en motor startes, forårsager det et kort spændingsfald. Den vil også automatisk tilslutte alt igen, når batteriet er tilstrækkeligt opladet.
BatteryProtect har en fjernbetjening, så den kan tændes/slukkes via en BMS eller switch. Den smarte version kan programmeres via VictronConnect appen.

Se vores udvalg af BatteryProtect-modeller

DC-DC opladere

DC-DC konvertere, eller batteri-til-batteri opladere (konvertere med indbyggede ladealgoritmer) bruges i dobbeltbatteri systemer, hvor den (smarte) generator og startbatteriet er kombineret med servicebatteriet (på lige fod eller forskellige spændinger) for at oplade den. De kan også bruges til at oplade applikationer, der har dedikerede batterier (for eksempel bovpropel), eller til at forsyne applikationer med en anden spænding end servicebatteri-banken.

De fleste DC-DC opladere kan anvendes i 12 V eller 24 V systemer, og alle er velegnede til både blysyre- og lithiumbatterier. Nogle DC-DC opladermodeller kan parallelkobles for at øge udgangsstrømmen. DC-DC opladere er en perfekt og sikker løsning til at oplade Lithium batteri banker fra smarte generatorer (og blysyre-batterier for den sags skyld).

Opladning af lithiumbatterier fra generatoren
De fleste generatorer kan ikke tilsluttes direkte til lithiumbatterier. Et lithiumbatteri vil trække mere strøm, end generatoren kan levere, hvilket kan resultere i permanent skade på generatoren. For ikke at beskadige generatoren er strømbegrænsning en af mulighederne for at forblive inden for generatorens sikre zone.

Victron tilbyder flere løsninger til at løse det her problem, hvoraf en af dem er DC-DC-konverterne:

 • DC-DC converters act as a current limiter between the alternator and the battery: the battery can be safely charged without blowing up the alternator.
 • Victron also offers alternative solutions for dual battery systems powered by alternators. Some (smart) BMS products physically limit the current drawn from the alternator, in other systems, battery combiners might be a solid option. See the datasheets for more info.
Se vores udvalg af DC-DC konvertere

DC elektronik

DC-udstyr er designet til at arbejde direkte med strømmen, der kommer ud af batteribanken (jævnstrøm). Især køretøjer og både kan have (meget) DC-udstyr ombord (som for eksempel kontrolpaneler, lys, navigationsudstyr, autopilot, ekkolod osv.).

Nogle mindre off-grid systemer kan udelukkende køre på DC, med 12 V lys, tv eller køleskabe. Større systemer kan kombinere AC- og DC-forbrugere.

Under alle omstændigheder er det vigtigt at beskytte batteriet mod overdreven afladning, for dette tilbyder Victron 'BatteryProtect'.

Service Batterier

Servicebatteriet gemmer strøm til systemets forbrugere, hvilket giver autonom strøm, især i øjeblikke, hvor inputstrømkilder ikke er (helt) tilgængelige.

Victron Energy tilbyder adskillige batteri teknologier, alle designet til professionel ydeevne, pålidelighed og lang levetid i de mest krævende miljøer. De kommer med en 2 års verdensomspændende garanti, og vores dataark giver et retvisende billede af ydeevnen og forventede livscyklusser, hvilket betyder at der ikke kommer nogen investeringsoverraskelser undervejs.

Mens der er flere teknologier at vælge imellem, er hovedvalget mellem blysyre og lithium, hvilket hovedsageligt afhænger af forventningerne til ydeevnen, pris per cyklus og fysiske aspekter (størrelse/vægt).

 • Vælg blysyre, når:
 • Anvend lejlighedsvis
 • Lavere indkøbsomkostninger
 • Vægt og plads er ikke et problem
 • Normal opladning
 • Vælg Lithium når:
 • Brug dagligt
 • Lavere pris per cyklus
 • Hensyn til vægt og plads
 • Hurtig opladning

Service Batterier

Servicebatteriet gemmer strøm til systemets forbrugere, hvilket giver autonom strøm, især i øjeblikke, hvor inputstrømkilder ikke er (helt) tilgængelige.

Victron Energy tilbyder adskillige batteri teknologier, alle designet til professionel ydeevne, pålidelighed og lang levetid i de mest krævende miljøer. De kommer med en 2 års verdensomspændende garanti, og vores dataark giver et retvisende billede af ydeevnen og forventede livscyklusser, hvilket betyder at der ikke kommer nogen investeringsoverraskelser undervejs.

Mens der er flere teknologier at vælge imellem, er hovedvalget mellem blysyre og lithium, hvilket hovedsageligt afhænger af forventningerne til ydeevnen, pris per cyklus og fysiske aspekter (størrelse/vægt).

 • Vælg blysyre, når:
 • Anvend lejlighedsvis
 • Lavere indkøbsomkostninger
 • Vægt og plads er ikke et problem
 • Normal opladning
 • Vælg Lithium når:
 • Brug dagligt
 • Lavere pris per cyklus
 • Hensyn til vægt og plads
 • Hurtig opladning

Startbatterier

Startbatterier er nødvendige for at starte din(e) motor(er). Disse batterier er konstrueret til at håndtere en stor afladningsstrøm og have fordel af en anden teknologi sammenlignet med servicebatterier. For at undgå utilsigtet aftapning af startbatteriet, skal det altid være isoleret fra servicebatterierne. Victron Energy tilbyder flere forskellige løsninger til systemtyper.

Victron Energy tilbyder flere batterikombinere. Mere omfattende måder at tilslutte start- og servicebatteriet sikkert er også tilgængelige -heriblandt tilslutning af en batterikombiner til en BMS, alt-i-én Smart BMS-produkter eller DC-DC opladere. Disse muligheder kan tilbyde mere kontrol og muligheder for konfiguration, især for at beskytte ikke-regulerede generatorer mod overophedning og lithium-batterier mod overdreven (af)ladning.

Se alle vores batterikombinere Se alle vores DC-DC opladere Se alle vores (Smart) BMS muligheder

VictronConnect

Alle Victron Energy smarte produkter kan overvåges og styres ganske enkelt fra din håndflade. Tilslut blot VictronConnect-appen via Bluetooth, og du vil have direkte adgang til dataene om dit systems ydeevne. Du kan også nemt ændre indstillinger, tænde eller slukke for enheder, og meget mere.

Ikke-smarte enheder med en VE.Direct-port kan også blive smarte ved brug af VE.Direct Bluetooth Smart dongle

Det er også muligt at overvåge og fjernstyre dit system. VictronConnect fjern-funktionaliteten gør det muligt at få fjernadgang til Victron produkter med et VE.Direct-interface via et GX-produkt igennem VRM-onlineportalen. Denne kraftfulde funktion tillader konfiguration af hele produktet og overvågning fra hvor som helst i verden ved hjælp af VictronConnect-appen. Oplevelsen af brugergrænsefladen er ligesom produkterne blev forbundet lokalt ved hjælp af Bluetooth eller en kablet VE.Direct til USB-interface.

Se hvad VictronConnect-appen kan Se vores GX-enheder
System specifications
Her er vores anbefaling til en kølevogn, baseret på et Lithium servicebatteri.

For at se denne detaljerede tabel og hele afsnittet ordentligt skal du overveje at bruge en moderne browser.

Energiforbrug
Forventede strømforbrugere:
Thermoking B-100 (750 W x 2,5 timer/dag på standby)
Påkrævet dagligt energiforbrug:
1875 Wh
Påkrævet spidseffekt:
1000 W
Opbevaring
Service battery:
Lithium 12,8 V Smart 200Ah
Batteribeskyttelse
System til batteristyring BMS 12/200
Denne BMS har indbygget funktionalitet fra BatteryProtect og er knyttet til - minus behovet for at isolere DC-belastninger.
Dannelse
Opladning af servicebatteriet gennem motorens generator (læs forklaring her)
Standard generator:
90 Amps*
Sikker output 50 %
* Se producentens dataark.
Lithium opladning:
2x Orion-Tr Smart 12/12-18 isoleret
De parallel forbundne DC-DC opladere afgiver ±40 Amp ladestrøm til Smart BMS 12/200.
Opladning af servicebatteriet gennem den anden generator (læs forklaring her)
Generator standard output:
130 Amps*
Sikker output 50 %
* Se producentdata for nøjagtige data.
Lithium opladning:
System til batteristyring BMS 12/200
BMS'en styrer batteriet, funktionaliteten af strømbegrænsning beskytter den anden generator, mens den også trækker strøm fra DC-DC konverterne.
Overvågning
Batterimonitor:
SmartShunt batterimonitor 500 A eller
BMV 712
Arbejder med VictronConnect
Vis fuld liste Caret peger ned
Vis fuld liste Caret peger ned

Hvorfor Victron Energy?

De rigtige produkter til opgaven

Da du altid er på farten, har du brug for pålidelige, men omkostningseffektive løsninger, der driver dig gennem de kommende år. Det er vigtigt at du kan vælge strømforsyninger, der matcher dine behov helt nøjagtigt og lever op til deres specifikationer, så de ikke svigter dig. Victron Energy har en bredt udvalg af modulære forbundne produkter, der holder sit løfte. De er drevet af KnowHow - takket være 45 års mestring af magtudfordringer med innovation.

Ikon for 45 år Victron Energy
Lithium batteri

Hvorfor Victron Energy?

Altid der. Altid klar.

Vores robuste systemer har bevist at levere uovertruffen pålidelighed - gang på gang. Det er præget af vores verdensomspændende markedslederskab inden for strømforsyningsudstyr til ambulancer, det illustreres af utallige historier om 40+ år gamle Victron Energy-invertere, der stadig gør hvad de er bygget til at gøre.

Ambulance

Hvorfor Victron Energy?

Pålidelighed giver mulighed for lange levetidscyklusser

Når der træffes beslutninger om investering i strømforsyning, er beregninger udelukkende baseret på pris, hvilket kan være vildledende. Deres sande præstation og forventede levetidscyklus er lige så vigtige. Godt at Victron Energy-udstyr lever op til deres specifikationer, både med hensyn til ydeevne og forventet livscyklus (når det bruges som designet). Vores 5 års garanti og retfærdige og hurtige reparationspolitikker betyder, at dine investeringer er beskyttet og vil under de fleste omstændigheder ikke svigte dig.

års garanti
En professionel af Victron viser kunden VictronConnect-appen

Hvorfor Victron Energy?

Faglige udfordringer. Accepteret.

Uanset hvad der driver dit køretøjs elektronik eller værktøjssæt, du medbringer til jobbet, har Victron Energy et af de bredeste udvalg af strømforsyningsudstyr på markedet til at drive dine geniale værker. Fordelen ved at arbejde med kun ét mærke, der dækker det hele, betyder at man kun har én kontakt til opgraderinger eller løser eventuelle sjældne problemer, der måske måtte opstå. Vores globale netværk af Victron Energy-professionelle er uddannede og har 45 års erfaring med at løse problemer. De kan omsætte dine udfordringer til robuste løsninger, der vil gøre dig tilfreds og sikre dine investeringer i de kommende år.

Victron professionel stående ved siden af Victron-udstyr bag i en bil

Hvorfor Victron Energy?

Professionelle køretøjer
powered by know-how

Se hvordan vi løser typiske biludfordringer
Motor drevet af
Pil ikon
Kør gennem vores know-how professionelle køretøjer

Det ser ud som om din browser ikke understøtter de seneste teknologier, der er nødvendige for at se dette afsnit. Overvej at bruge en moderne browser.

Smart BMS CL 12/100

Kombiner sikkert enhver generator med Smart Lithium-batterier.

Se en række populære diagrammer af køretøjssystem
Download vores hæfte
Download ikon
Dybdegående sammenligning

En eksperts synspunkt: lithium- eller AGM batterier

Vis mere Carret icon
DC-DC Oplader

Professionel opladning af servicebatteri med Orion-TR Smart.

Victron Professionel

Tilmeld dig vores næste automotive webinar eller træning.

Download vores brochure

Se alle vores produkter til professionelle køretøjer og flere konfigurationer.

VictronConnect

Realtids indsigt og fuldstændig kontrol med vores VictronConnect-app.

Eksempler på løsning fra vores partnere

Besøg vores nyhedsblog

Find din lokale forhandler

Vores veletablerede, globale netværk af lokale Victron Professionals er dedikeret til at hjælpe med at finde en optimal løsning til din udfordring.

Regn med vores verdensomspændende service

Hos Victron finder vi det essentielt, at kunderne betjenes og støttes hurtigt og kompetent. Derfor er vores globale netværk af Victron Professionals udstyret med det højeste niveau af teknisk know-how, og de er dedikerede til at levere reparationer så hurtigt som muligt.

Så kan du starte eller fortsætte din tur, uanset hvor du er på vej hen.