Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

Color Control GX
Color Control GX
Color Control GX
Color Control GX
Color Control GX

Color Control GX er kommunikationscentralen i din installation. Den giver et hurtigt overblik over live-oplysninger og lader dig styre alle de tilsluttede produkter. Du får fuld kontrol over systemet - næsten hvor som helst fra i verden - ved at oprette forbindelse til din Color Control GX fra vores gratis Victron Remote Management portal (VRM).

Intuitiv systemoversigt - alt hvad du har brug for at vide

En enkelt berøring er nok til, at Color Control GX giver en hurtig oversigt over dit system: batteriets opladningsstatus, nuværende strømforbrug, energihøst fra solcellepaneler og strømforsyning fra net/generator.

Den fulde styrke af Victron Remote Management

Victron Remote Management (VRM) giver dig fuld adgang til meget omfattende styrefunktioner og indstillinger for alle de systemkomponenter, der er tilsluttet enten din CCGX eller Venus GX. Den tillader fjernlogin af bruger og installationsprogram - hvor som helst, når som helst. Denne effektive applikation garanterer desuden problemfri diagnosticeringstest og analyse af de arkiverede oplysninger.

Automatisk start/stop af generator

Color Control GX kan programmeres til automatisk start af generatoren, som udløses af lav spænding, høj belastning eller batteriets opladningsstatus. Den kan desuden tilpasses individuelt, således at tænding først sker efter afslutningen af et 'stille' tidsrum, og på denne måde undgås utilsigtede støjgener midt om natten.

Fjernkonsol - kontrollér alt hvor som helst fra i verden.

En funktion med fjernkonsol er tilgængelig. Det er som at have skærmen af CCGX kontrolpanelet med sig på en telefon eller en anden enhed.

Energilagringssystemer - 24-timers overvågning

Color Control GX styrer energilagringssystemer. Den holder reservebatterierne 100 % opladet, går i gang ved strømafbrydelse, omleder overskydende (sol-)energi til egetforbrug og sparer dermed penge. Se eksempler og yderligere oplysninger i ESS (Energy Storage System) manual

Fjernovervåg de elektriske installationer i din båd eller autocamper

Er du ved at planlægge en tur? Med fjernovervågning af din Color Control GX kan du sikre dig, at din båd eller autocamper er klar til at tage af sted. Med Color Control GX kan du også kommunikere med tilsluttet udstyr af andre fabrikater.

Oplev kraften ved VRM

Se fjernovervågning i aktion, oplev VRM i tusindvis af virkelige installationer verden over, eller log ind for at komme i gang.

Downloads

Victron online-træning

Hvis du gerne vil vide mere om dette produkt, har vi et online kursus tilgængeligt. Træningen inkluderer en video, links til vigtige referenceressourcer og en eksamen til at teste din viden. Succesfuld gennemførelse belønnes med et certifikat. Online træning kræver en gratis Victron Professional-konto.

Afsanah’s guest house

Læs hele historien

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler