Felttest: PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
E
Samlet soludbytte: --
W
Rumænien
--
--
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Vi tror på, at indsigt i din installation er en nøglefaktor i vedligehold og drift af dit energisystem – især off-grid. Off-grid bør ikke betyde offline, så vi har skabt GlobalLink 520. Denne enhed vil bringe 4G LTE-M forbindelse til alle VE.Direct mulige enheder uden nogle månedlige gebyrer eller abonnementer i de første fem år. 

Global forbindelse med 4G LTE-M

LTE-M er en forkortelse af LTE Cat-M1 eller Long Term Evolution (4G), kategori M1. Denne trådløse teknologi er designet til et forbinde Internet of Things-enheder til eksisterende 4G-tårne ved lav energi. LTE-M støtter handovers og roaming, så det er muligt at bruge denne enhed på farten i eksempelvis en campervan. Kontroller vores manual GlobalLink 520 for at se om LTE-M er officielt bekræftet til at være tilgængelig i dit område. Dækning er stigende hver uge baseret på lokale udbyderes udrulning af support. Dit køb inkluderer 5 års forbindelse, så er der er ingen grund til at bekymre dig om at købe en særskilt datapakke og SIM-kort.

Nem systemovervågning & kontrol

Din GlobalLink 520 kommer med to kommunikationsporte, der tillader dig at forbinde op til to VE.Direct-enheder, som for eksempel en BMV Battery Monitor og/eller en MPPT Solar Charge Controller direkte til VRM. Kompatible Victron Smart produkter kan tilsluttes via BLE. Med to digitale input, der også fungerer som pulstællere og et fjernbetjeneligt panel er det den perfekte løsning til at overvåge og styre din installation.

Indbygget antenne

Din GlobalLink 520 kommer med en indbygget antenne, der er designet til at fungere over hele kloden. Hvis du dog kræver bedre forbindelse eller ønsker at installere dit modul på en utility van, er det også muligt at montere en ekstern antenne.

Støtte til RuuviTag

GlobalLink 520 understøtter nu RuuviTag-temperatursensorer. Disse batteridrevne sensorer er forbundet via BLE og er nemme at konfigurere via VictronConnect. Alle informationer, som temperatur, fugtighed og lufttryk fra RuuviTag-sensorerne, vil være direkte tilgængelige i VRM.

Victron Remote Management

Den online Victron Remote Management (VRM) portal giver dig adgang til din installation hvor som helst, når som helst. I VRM kan du kontrollere status på dine forbundne produkter, vis detaljerede, historiske grafer over din energi, generere detaljerede analytiske rapporter og endda konfigurere automatiske alarmer, hvis nu noget går galt.

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads & Support

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler