Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

Vi tror på, at indsigt i din installation er en nøglefaktor i vedligehold og drift af dit energisystem – især off-grid. Off-grid bør ikke betyde offline, så vi har skabt GlobalLink 520. Denne enhed vil bringe 4G LTE-M forbindelse til alle VE.Direct mulige enheder uden nogle månedlige gebyrer eller abonnementer i de første fem år. 

Global forbindelse med 4G LTE-M

LTE-M er en forkortelse af LTE Cat-M1 eller Long Term Evolution (4G), kategori M1. Denne trådløse teknologi er designet til et forbinde Internet of Things-enheder til eksisterende 4G-tårne ved lav energi. LTE-M støtter handovers og roaming, så det er muligt at bruge denne enhed på farten i eksempelvis en campervan. Kontroller vores manual GlobalLink 520 for at se om LTE-M er officielt bekræftet til at være tilgængelig i dit område. Dækning er stigende hver uge baseret på lokale udbyderes udrulning af support. Dit køb inkluderer 5 års forbindelse, så er der er ingen grund til at bekymre dig om at købe en særskilt datapakke og SIM-kort.

Nem systemovervågning & kontrol

Din GlobalLink 520 kommer med to VE.Direct-porte, der tillader dig at forbinde op til to VE.Direct-enheder, såsom en BMV Battery Monitor og/eller en MPPT Solar Charge Controller direkte til VRM. Med to digitale input, der også fungerer som pulstællere og et fjernbetjeneligt panel er det den perfekte monitor og kontrol af din installation.

Indbygget antenne

Din GlobalLink 520 kommer med en indbygget antenne, der er designet til at fungere over hele kloden. Hvis du dog kræver bedre forbindelse eller ønsker at installere dit modul på en utility van, er det også muligt at montere en ekstern antenne.

Støtte til RuuviTag

GlobalLink 520 understøtter nu RuuviTag-temperatursensorer. Disse batteridrevne sensorer er forbundet via BLE og er nemme at konfigurere via VictronConnect. Alle informationer, som temperatur, fugtighed og lufttryk fra RuuviTag-sensorerne, vil være direkte tilgængelige i VRM.

Victron Remote Management

Den online Victron Remote Management (VRM) portal giver dig adgang til din installation hvor som helst, når som helst. I VRM kan du kontrollere status på dine forbundne produkter, vis detaljerede, historiske grafer over din energi, generere detaljerede analytiske rapporter og endda konfigurere automatiske alarmer, hvis nu noget går galt.

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler