field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Vi tror på, at indsigt i din installation er en nøglefaktor i vedligehold og drift af dit energisystem – især off-grid. Off-grid bør ikke betyde offline, så vi har skabt GlobalLink 520. Denne enhed vil bringe 4G LTE-M forbindelse til alle VE.Direct mulige enheder uden nogle månedlige gebyrer eller abonnementer i de første fem år. Sikr venligst, at dit land allerede har dækning på  https://1nce.com/en/coverage/.

Global forbindelse med 4G LTE-M

LTE-M er en forkortelse af LTE Cat-M1 eller Long Term Evolution (4G), kategori M1. Denne trådløse teknologi er designet til et forbinde Internet of Things-enheder til eksisterende 4G-tårne ved lav energi. LTE-M støtter handovers og roaming, så det er muligt at bruge denne enhed på farten i eksempelvis en campervan. Kontroller https://1nce.com/en/coverage/ for at se om LTE-M er officielt bekræftet til at være tilgængelig i dit område. Dækning er stigende hver uge baseret på lokale udbyderes udrulning af support. Dit køb inkluderer 5 års forbindelse, så er der er ingen grund til at bekymre dig om at købe en særskilt datapakke og SIM-kort.

Nem systemovervågning & kontrol

Din GlobalLink 520 kommer med to VE.Direct-porte, der tillader dig at forbinde op til to VE.Direct-enheder, såsom en BMV Battery Monitor og/eller en MPPT Solar Charge Controller direkte til VRM. Med to digitale input, der også fungerer som pulstællere og et fjernbetjeneligt panel er det den perfekte monitor og kontrol af din installation.

Indbygget antenne

Din GlobalLink 520 kommer med en indbygget antenne, der er designet til at fungere over hele kloden. Hvis du dog kræver bedre forbindelse eller ønsker at installere dit modul på en utility van, er det også muligt at montere en ekstern antenne.

Victron Remote Management

Den online Victron Remote Management (VRM) portal giver dig adgang til din installation hvor som helst, når som helst. I VRM kan du kontrollere status på dine forbundne produkter, vis detaljerede, historiske grafer over din energi, generere detaljerede analytiske rapporter og endda konfigurere automatiske alarmer, hvis nu noget går galt.

Downloads

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find en forhandler