field test

PV Modules

A real world comparison between Mono, Poly, PERC and Dual PV Modules.

Realtime data
-- -- local time
Installation date: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Romania
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Total solar yield: --

Split-cell

2500Wp --
Total solar yield: --

Poly

2500Wp --
Total solar yield: --

PERC

2500Wp --
Total solar yield: --

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location, please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

BMV-700H er en batterimonitor med høj præcision, som er specielt designet til systemer med en høj batterispænding fra 60 op til 385 volt.
Batterimonitoren udregner batteriets opladnings-tilstand og holder styr på de amper-timer, der forbruges fra batteriet, ved at integrere strømmen, som strømmer ind eller ud af batteriet.
BMV-700H kommer med et rundhovedet enhed, et firkantet overbelægning, en skrue-ring til montering, et 10m UTP RJ12-kabel, et fusioneret strømforsynings-kabel og en 500A/50mV shunt. På grund af højspændings-anvendelsen er shunten lokaliseret i en speciel kabinet. 

For at læse mere om hele BMV-udvalget & tilbehør, se her blog.

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Find en Vicron Energy-forhandler i nærheden

Find en forhandler