Felttest: PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
E
Samlet soludbytte: --
W
Rumænien
--
--
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

BMV-700H er en batterimonitor med høj præcision, som er specielt designet til systemer med en høj batterispænding fra 60 op til 385 volt.
Batterimonitoren udregner batteriets opladnings-tilstand og holder styr på de amper-timer, der forbruges fra batteriet, ved at integrere strømmen, som strømmer ind eller ud af batteriet.
BMV-700H kommer med et rundhovedet enhed, et firkantet overbelægning, en skrue-ring til montering, et 10m UTP RJ12-kabel, et fusioneret strømforsynings-kabel og en 500A/50mV shunt. På grund af højspændings-anvendelsen er shunten lokaliseret i en speciel kabinet. 

For at læse mere om hele BMV-udvalget & tilbehør, se her blog.

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads & Support

Victron online-træning

Hvis du gerne vil vide mere om dette produkt, har vi et online kursus tilgængeligt. Træningen inkluderer en video, links til vigtige referenceressourcer og en eksamen til at teste din viden. Succesfuld gennemførelse belønnes med et certifikat. Online træning kræver en gratis Victron Professional-konto.

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler