Felttest: PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
E
Samlet soludbytte: --
W
Rumænien
--
--
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Lastbil

På vejen igen.
Så behageligt som muligt.

Når du bare ikke kan vente med at komme på vejen igen,
og se ting, du måske aldrig ser igen,
har du brug for livet om bord for at være så behageligt som muligt.

Hvem kan modstå en frisk kaffepause eller et varmt måltid - serveret direkte fra din hytte? Det er ikke underligt, at der er øget efterspørgsel efter kraftelektronik ombord, der kan drive komplette "køkken"-udvidelser. Når du er tilbage på vejen igen, vil du gerne have det hele uden besværet. Derfor er vores enorme udvalg af brugervenlige produkter bygget til vejen med professionel kvalitet, som der er drevet af 45 års innovation og problemløsning.

Så hvem kan ikke vente med at komme på vejen igen?

Designet til at give strøm uden problemer.

Bygget til vejen.

Hvad end der gør dit liv ombord mere behageligt. Fra opladning af din bærbare computer til at drive et komplet mobilt køkken, Victron Energy-komponenter af modulært system giver dig mulighed for at bygge et komplet system, præcis til dine specifikationer og budget. Lad os antage, at vi nu designer et behageligt liv på vejen med en indbygget mikrobølgeovn (900 W), en kaffemaskine (1000 W), oplader til bærbar computer (80 W) og et 24 V 40 W skuffekøleskab.

Dagligt energiforbrug AC

890 Wh

Dagligt energiforbrug DC

480 Wh

AC spidseffektbehov

1200W

I dette eksempel

Det daglige energiforbrug beregnes ved at lægge summen af alle forbrugere sammen X hvor meget tid de vil blive brugt på en dag. Tilføj alle watt for de samtidig brugte forbrugere for at beregne den nødvendige spidseffekt.

Oplagte valg

Systemdesign

Forklaringer

Nedenfor finder du nogle af de vigtigste design forklaringer, klik på spørgsmålene for vores ingeniørs anbefalinger.

 • 01

  Hvilken inverter (størrelse) er en omkostningseffektiv løsning?

  Phoenix-serien af invertere, der er udviklet til professionel brug, er en perfekt omkostningseffektiv løsning til systemer, hvor landstrømsopladning ikke er afgørende. Pure Sine Wave-teknologien driver sikkert følsom elektronik såsom computere, den høje spidseffekt tillader høje opstartsstrømme fra kraftigt værktøj, så du uden problemer kan forsyne enhver belastning. Takket være det brede udvalg af Phoenix-invertere, der består af mange modeller, gør det nemt effektivt at matche den rigtige inverter til dit systems (spids-) effektbehov.
  Invertere konverterer 24 VDC strøm til 230 VAC strøm. Invertere bør dimensioneres til kontinuerligt at håndtere den gennemsnitlige AC-belastning og bør matche den forventede spidseffekt strøm for de samtidige AC-belastninger. Se alle vores invertere/opladere

  De professionelles valg

  Phoenix 24/1200 VE.Direct inverter: det forventede 900W kontinuerlige strøm behov for mikrobølgeovnen er ikke match for inverterens nominelle kontinuerlige effekt på 1200 VA, nok til at drive en bærbar computer og kaffemaskinen på samme tid (mikroovnen og kaffemaskinen skal ikke anvendes på samme tid i dette tilfælde, for at spare penge på større modeller). Denne model er stor nok til at kompensere for inverterens temperaturreduktion ved højere (kabine) temperaturer i sommerperioden. Lastbilens elektronik er baseret på 24 V, det anbefales også at holde inverteren og servicebatteriet på 24 V.
  1. Med den valgfrie VE.Direct til Bluetooth Smart dongle, kan Phoenix VE Direct inverteren med den gratis VictronConnect app konfigureres og overvåges.
  2. Systemer med et væsentligt højere dagligt forbrug af energi, eller som er afhængige af mindre 'motortid', kan muligvis ikke stole helt på opladning fra motorens generator og kan derfor kræve landstrøm opladning (over natten), især ved anvendelse af blysyre servicebatterier, hvor en fuld opladning tager længere tid end at anvende lithiumbatterier. Det er her MultiPlus-kombinationen af inverter/oplader kan være et bedre valg.
 • 02

  Kan du anvende startbatteriet til vekselstrøm eller hvilket servicebatteri har du brug for?

  Et ekstra servicebatteri er påkrævet, da den daglige effektprofil for denne lastbil ikke kan tages fra startbatteriet uden risiko for at køre det tomt. Victron Energy tilbyder en række muligheder for servicebatteriet - men hovedvalget er mellem blysyre og lithium, hvilket hovedsageligt afhænger af forventningerne til ydeevne, pris per cyklus og fysiske aspekter (størrelse/vægt). Valget inden for batteriteknologi vil også være årsag til forskellige konsekvenser for de øvrige systemkomponenter, der direkte er knyttet til (eller styrer) batterierne.

  Generelt skal du anvende lithium, når det daglige strømbehov er ekstremt intenst, når superhurtig opladning er afgørende, eller når der er begrænsninger på vægt- eller plads. Lithium har også en lavere pris per cyklus. Blysyre har en lavere startpris og er perfekt til almindelige, mindre krævende kraftprofiler, og når vægt og plads ikke udgør et problem. Ovenstående skærer sandsynligvis 45 års batteri-udvikling lidt kort, for flere informationer - kan du se vores detajlerede oplysninger.

  Victron Energy tilbyder batterier af enestående kvalitet, der har et højt præstationsniveau, som er grundigt testet. Et retvisende billede af ydeevne og livscyklusser gives af vores dataark, hvilket betyder at der ikke dukker investeringsoverraskelser op undervejs. Vores brede udvalg af batterier
  Valg, valg... Lithium eller blysyre?

  De professionelles valg

  2x 12 Volt Deep Cycle AGM 165 Ah. Da der ikke er nogen begrænsninger med hensyn til plads eller vægt ombord på denne lastbil, og belastningerne ikke er ekstremt krævende eller anvendt hele dagen - dag til dag - kan to serieforbundne 12 Volt Deep Cycle AGM 165Ah-batterier let veje belastningerne. Lithium ville være et bedre alternativ, når der også er krævende forbrugere, der bliver brugt intenst, men på grund af de højere forudgående omkostninger til batteriet og de relaterede komponenter - er det ikke den billigste løsning.

  På grund af deres 50 % sikre afladningskapacitet og holder cirka 20 % i reserve til lithium batterier, er tommelfingerreglen for dimensionering af batterierne, at vi beregner med 2x det daglige energiforbrug for bly-syre batterier Vælg den nærmeste model fra vores udvalg, og rund forstærkerne op for at være sikker.
 • 03

  Sikker kombination af servicebatterier med (smarte) generatorer og startbatterier

  Tackle alle de udfordringer, der kommer på din vej ved at kombinere (smarte) generatorer, start- og servicebatterier (lithium eller blysyre) med vores brede udvalg af DC-DC opladere, batterikombinere eller Smart BMS produkter. Vores løsninger er specielt designet til køretøjer og sørger for, at både blysyre og lithium servicebatterier kan oplades korrekt -uden at beskadige den smarte generator eller batterierne.
  Blandt andre faktorer afhænger den rigtige løsning primært af kombinationen af din generator(e) (smart eller konventionel) og servicebatteritype (bly-syre eller lithium).

  De professionelles valg

  Cyrix-ct 12/24-230. Denne lastbil har ikke en skiftende spænding (smart) generator, så Cyrix er en perfekt mulighed. Denne kraftige relæ-intelligente kombinator af batteri prioriterer opladning af startbatteri, og når det er fuldt opladet, vil dets relæ gøre det muligt for 24V-service batteriet at blive opladet med den ladestrøm, der naturligt trækkes fra batteribanken - op til maks. 230A, hvilket er mere end nok. Cyrix er dimensioneret til at være større end generatorens maksimale output.
  Når lastbilen har en (skiftende spænding) smart generator, en DC-DC oplader eller i tilfælde af Lithium, kan en (Smart) BMS enhed være den rigtige mulighed, se dataark for mere info.
 • 04

  Har du brug for landstrøm for at oplade servicebatteriet?

  Selvom det er usandsynligt, at netop denne opsætning har brug for landstrøm, men på grund af antallet af daglige køretimer for lastbilen, er det bedre at være forberedt på det værst tænkelige scenarie – som at kunne oplade startbatteriet i en nødsituation.

  De professionelles valg

  Blue Smart IP22 Oplader 12/30 (3). En indbygget Blue Smart IP22-oplader giver en ladestrøm på 30 ampere i timen, og oplader et helt tomt batteri - bare natten over. Den anden lade-output vil også passe godt på startbatteriet.

Faglige udfordringer?
Spørg din lokale Victron Energy-ekspert.

Antallet af muligheder for hver komponent er ret omfattende. Det er derfor, vi uddanner Victron Energy-professionelle til perfekt at omsætte dine præcise behov til robuste løsninger. De føler et stort ansvar for altid at rådgive den rigtige løsning (selv når dette måske nogle gange går imod, hvad kunderne har i tankerne i starten). De gør alt hvad de kan for at holde dig tilfreds og sikre dine investeringer i de kommende år.
Always feel free to ask your local Victron Energy Professional
Victron professionel stående ved siden af en bil med Victron udstyr

Det ser ud som om din browser ikke understøtter de seneste teknologier, der er nødvendige for at se denne sektion. Overvej at bruge en moderne browser.

System diagram

til et blysyrebatteri baseret system

Hvordan kan denne energiprofil oversættes til et robust system?

Indlæser

AC-enheder (enkeltfaset)

Alle 'husholdningsapparater' eller 'heavy-duty værktøj', du ville forvente i hjemmet eller på arbejdet, kan også findes i uafhængige energisystemer. Alle disse enheder har brug for en vekselstrøm (230 V eller 110 V) for at køre.

Nogle af disse enheder, som for eksempel computere, kan være følsomme over for kvaliteten af den inverterede strøm (dårlig land- eller generator AC-indgangseffekt kan påvirke denne kvalitet negativt). Motordrevet eller varmegenererende udstyr kan kræve en høj startstrøm. Alle vores invertere afgiver en ren sinusbølge, selv når AC-inputkvaliteten er mindre god, hvilket sikrer, at følsomme belastninger kan strømforsynes og nyde en spidseffekt på generelt 2x af inverternes nominelle kapacitet til at forsyne selv de tungeste belastninger, eller dybest set enhver belastning uden problemer.

Eksempler på AC-enheder:

 • Heavy duty tools such as a drilling machine or a jigsaw
 • Computers
 • Phone chargers
 • Fridge and freezer
 • Lights
 • Coffee machine
 • Microwave
 • or basically any AC powered device you can think of.

Generatorer

Køretøjer og både er udstyret med motor(er), der laver kraften til at bevæge sig - men som også genererer elektrisk energi gennem generatorer. Generatorer laver elektrisk energi med en jævnstrøm (DC) fra mekanisk energi, som bruges til at lagre energien i batteribanken eller drive DC-udstyr direkte.

Små motorer har som regel små generatorer, større motorer har normalt større generatorer, nogle gange er de endda udstyret med (ekstra) høj output generatorer for at øge ydelsen. Køretøjer, især med Euro 4/5-motorer, kan komme med smarte (skiftende spænding) generatorer, der styrer output baseret på køretøjets driftsforhold. Det gør det mislykket at oplade et sekundært batterisystem til et brugbart niveau. Lithium-servicebatterier kan belaste motorens generator, som sandsynligvis skal beskyttes mod overophedning eller tidligt slid.

Uanset din motors generator eller servicebatteritype, tilbyder Victron Energy et stort udvalg af løsninger til sikkert at forbinde enhver generator til enhver batteribank uden at beskadige den smarte generator eller batterier. Se venligst vores dataark for mere information. Tjek også din producents dokumentation for at se, hvilket output din generator kan levere. Med Lithium servicebanker og konventionelle eller smarte generatorer, anbefaler vi at beregne generatorens outputsspecifikation med 50 % for ikke at overbelaste generatoren.

Se alle vores DC-DC opladere Se alle vores batterikombinere Se alle vores (Smart) BMS muligheder

Batterikombinere

Batterikombinere bruges til at forbinde startbatteriet og servicebatteriet sikkert parallelt.
Batterikombineren gør det muligt at oplade servicebatteriet, når motoren kører (ved en forudindstillet spænding). Servicebatteriet vil blive afbrudt fra startbatteriet, når spændingen falder til under et flydeniveau, hvilket forhindrer det i at blive drænet af belastninger, som der løber fra servicebatteriet. Victron Energy tilbyder flere modeller og størrelser af batterikombinere, det afhænger af din type system - hvilket et der er bedst at vælge.

Nødstart: i tilfælde af startbatteri svigt tillader nogle batterikombinere, at motoren startes fra servicebatteriet, se dataark for mere info. Project-Id-Version: Victron Energy website Language: da MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Generator: POEditor.com

Som et alternativ til at anvende batterikombinere kan andre muligheder omfatte flere kontrol- og konfigurationsmuligheder, især for at beskytte ikke-regulerede generatorer mod overophedning og lithium-batterier mod overdreven (af)ladning. Til at kombinere blysyre batterier kan DC-DC opladere overvejes. Mulighederne for Lithium-servicebatterier omfatter DC-DC opladere, specielle Lithium Battery Combiners (som kan tilsluttes en BMS) eller alt-i-én Smart BMS-produkter.

Se alle vores batterikombinere Se vores DC-DC opladere Se vores (smarte) BMS muligheder

BatteryProtect

BatteryProtect-funktionen afbryder batteriet fra enheder, der ikke er væsentlige, før det er helt afladet (hvilket kan beskadige batteriet), eller før det har utilstrækkelig strøm tilbage til at starte motoren.

Der er mere ved en Victron Energy BatteryProtect. Indbyggede forsinkelser til nedlukning sikrer, at vital elektronik ikke afbrydes ved en fejl, det vil sige at når en motor startes, forårsager det et kort spændingsfald. Den vil også automatisk tilslutte alt igen, når batteriet er tilstrækkeligt opladet.
BatteryProtect har en fjernbetjening, så den kan tændes/slukkes via en BMS eller switch. Den smarte version kan programmeres via VictronConnect appen.

Se vores udvalg af BatteryProtect-modeller

VE.Direct Bluetooth Smart dongle

VE.Direct to Bluetooth Smart dongle giver dig mulighed for at overvåge kompatible enheder gennem den gratis VictronConnect-app, via en lokal Bluetooth-forbindelse, med information som for eksempel batteristatus, solpanelstrøm og mere.

Donglen er i stand til at aflæse data fra alle produkter med en VE.Direct-port, såsom BMV-70x-seriens batterimonitorer, Phoenix-invertere med VE.Direct-port, MPPT Solar laderegulatorer.

Opladere

Battery chargers recharge batteries (DC) when plugged into shore power (AC).
At the same time the Victron Energy battery chargers can also power devices directly.

All Victron Energy battery chargers are developed for professional duty. Our advanced multi step charging algorithms get the best out of your battery, giving the battery the power it needs, maintaining its health, ensuring better performance... and a longer life.

Smart models work with VictronConnect, so you can check the status and configure all settings of your battery charger remotely via Bluetooth. Chargers with different waterproof ratings (IP rating) are also available. Our wide range of models makes it easy to select the right charger, saving you the cost of having to buy a larger one.

Se alle vores opladere

DC elektronik

DC-udstyr er designet til at arbejde direkte med strømmen, der kommer ud af batteribanken (jævnstrøm). Især køretøjer og både kan have (meget) DC-udstyr ombord (som for eksempel kontrolpaneler, lys, navigationsudstyr, autopilot, ekkolod osv.).

Nogle mindre off-grid systemer kan udelukkende køre på DC, med 12 V lys, tv eller køleskabe. Større systemer kan kombinere AC- og DC-forbrugere.

Under alle omstændigheder er det vigtigt at beskytte batteriet mod overdreven afladning, for dette tilbyder Victron 'BatteryProtect'.

Vekselrettere

Invertere konverterer jævnstrøm fra batterierne til vekselstrøm, og forsyner sikkert enhver form for apparat eller kraftigt værktøj med 230 V (eller 110 V på andre markeder).

Alle Victron Energy invertere er udviklet til professionel anvendelse og nyder godt af et ry for ekstrem robusthed, selv under de mest krævende forhold. Den indbyggede Pure Sine Wave-teknologi driver sikkert følsom elektronik såsom computere, deres høje spidseffekt tillader høje opstartsstrømme fra kraftigt værktøj, så du kan forsyne enhver belastning problemfrit. Deres høje effektivitet og ultralave selvforbrug sikrer, at den lagrede energi kan anvendes til effektivt at drive forbrugerne, i stedet for at skulle beregne med store marginer for at kompensere for energitab.

Større modeller kan drive industrielle apparater, og ubegrænset strøm kan leveres ved parallel eller 3-faset drift. Andre modeller kommer med indbyggede opladere (inverter/opladere), som kan anvendes når opladning fra land- eller generator AC-kilder er afgørende. Uanset hvad du har brug for, gør vores store udvalg det let at vælge den rigtige inverter til din applikation, hvilket sparer dig for omkostningerne ved at skulle købe en større.

Se alle vores produkter Se alle vores invertere/opladere

Service Batterier

Servicebatteriet gemmer strøm til systemets forbrugere, hvilket giver autonom strøm, især i øjeblikke, hvor inputstrømkilder ikke er (helt) tilgængelige.

Victron Energy tilbyder adskillige batteri teknologier, alle designet til professionel ydeevne, pålidelighed og lang levetid i de mest krævende miljøer. De kommer med en 2 års verdensomspændende garanti, og vores dataark giver et retvisende billede af ydeevnen og forventede livscyklusser, hvilket betyder at der ikke kommer nogen investeringsoverraskelser undervejs.

Mens der er flere teknologier at vælge imellem, er hovedvalget mellem blysyre og lithium, hvilket hovedsageligt afhænger af forventningerne til ydeevnen, pris per cyklus og fysiske aspekter (størrelse/vægt).

 • Vælg blysyre, når:
 • Anvend lejlighedsvis
 • Lavere indkøbsomkostninger
 • Vægt og plads er ikke et problem
 • Normal opladning
 • Vælg Lithium når:
 • Brug dagligt
 • Lavere pris per cyklus
 • Hensyn til vægt og plads
 • Hurtig opladning

Landstrømstilslutning

Landstrøm bruges til at genoplade batterierne og/eller drive stort AC-udstyr.
Nogle gange er landstrøm knap så perfekt. Du kan løbe ind i spændingsfald, eller der kan også være strømstød, som kan forårsage skade på følsomt udstyr om bord. Victron Energy invertere udglatter disse problemer og forvandler dårlig strøm til perfekt strøm.

Ofte er landstrøm begrænset i, hvor meget strøm du kan trække, dvs. kun 10 ampere, uden at der er nogen højere nominelle punkter tilgængelige. Victron Energy inverter/opladere giver dig mulighed for at indstille en maksimal landstrøm og stadig tænde for udstyr med højere klasser uden at sprænge en sikring: takket være Victron Energy PowerAssist tilføjes strøm fra batterierne uden problemer til AC-input, hvilket automatisk sammenfører forsyningen og efterspørgsel.

Batterimonitorer

En batterimonitor er som en "måler på brændstoffet" for dit batteri. Den registrerer, hvor meget strøm der forbruges og oplades. Batterimonitoren beregner ladetilstanden, resterende kapacitet og tid til opladning. Batterispændingen giver ikke en nøjagtig indikation af, hvor fyldt batteriet er (især ikke under belastning). En batterimonitor gør.

Victron Energy batterimonitorer holder styr på historiske data, såsom antallet af opladningscyklusser, dybeste afladning, højeste spænding, laveste spænding og meget mere. Den vil advare dig om kritiske forhold såsom lav spænding eller lav opladning - og kan endda lukke for hele strømforsyningen for at undgå dyre skader af batteri eller starte en generator.

Victron tilbyder batterimonitorer med eller uden display, Smart-versioner giver dig mulighed for at spore de detaljerede data og justere indstillinger i vores gratis VictronConnect-app. Se alle vores batterimonitorer

Startbatterier

Startbatterier er nødvendige for at starte din(e) motor(er). Disse batterier er konstrueret til at håndtere en stor afladningsstrøm og have fordel af en anden teknologi sammenlignet med servicebatterier. For at undgå utilsigtet aftapning af startbatteriet, skal det altid være isoleret fra servicebatterierne. Victron Energy tilbyder flere forskellige løsninger til systemtyper.

Victron Energy tilbyder flere batterikombinere. Mere omfattende måder at tilslutte start- og servicebatteriet sikkert er også tilgængelige -heriblandt tilslutning af en batterikombiner til en BMS, alt-i-én Smart BMS-produkter eller DC-DC opladere. Disse muligheder kan tilbyde mere kontrol og muligheder for konfiguration, især for at beskytte ikke-regulerede generatorer mod overophedning og lithium-batterier mod overdreven (af)ladning.

Se alle vores batterikombinere Se alle vores DC-DC opladere Se alle vores (Smart) BMS muligheder

VictronConnect

Alle Victron Energy smarte produkter kan overvåges og styres ganske enkelt fra din håndflade. Tilslut blot VictronConnect-appen via Bluetooth, og du vil have direkte adgang til dataene om dit systems ydeevne. Du kan også nemt ændre indstillinger, tænde eller slukke for enheder, og meget mere.

Ikke-smarte enheder med en VE.Direct-port kan også blive smarte ved brug af VE.Direct Bluetooth Smart dongle

Det er også muligt at overvåge og fjernstyre dit system. VictronConnect fjern-funktionaliteten gør det muligt at få fjernadgang til Victron produkter med et VE.Direct-interface via et GX-produkt igennem VRM-onlineportalen. Denne kraftfulde funktion tillader konfiguration af hele produktet og overvågning fra hvor som helst i verden ved hjælp af VictronConnect-appen. Oplevelsen af brugergrænsefladen er ligesom produkterne blev forbundet lokalt ved hjælp af Bluetooth eller en kablet VE.Direct til USB-interface.

Se hvad VictronConnect-appen kan Se vores GX-enheder
System specifications
Her er vores anbefaling til en lastbil læsset med komfort ombord, baseret på et blysyre servicebatteri.

For at se denne detaljerede tabel og hele afsnittet ordentligt skal du overveje at bruge en moderne browser.

Forventede strømforbrugere:
DC:
Domestic CoolMatic CD 20: 480 W (40 W/t i 12 timer/d.)

AC:
Kaffemaskine: 500 W (1000 W/t i 30 minutter/d)
Mikroovn: 75 W (900 W/t i 12 minutter/d)
Laptop oplader: 240 W (80 W/t i 3 timer/d)
Dagligt energiforbrug AC:
890 Wh
Dagligt energiforbrug DC:
480 Wh
AC spidseffektbehov:
1200 W
Maks energiforbrug:
1980 W
Inverting
Inverter
Phoenix 24/1200 VE.Direct inverter
Fungerer med VictronConnect, når VE.Direct Bluetooth-modul er tilføjet.
Opbevaring
Service battery:
2x 12 Volt Deep Cycle AGM 165Ah
Batteribeskyttelse:
BatteryProtect 100 A
Beskytter batteriet mod overdreven afladning. Fungerer med den gratis VictronConnect-app.
Dannelse
Opladning af servicebatteriet gennem konventionel motorgenerator (læs forklaring her)
Ikke-smart generator:
130 Amps*
* Se producentens dataark
Generator oplader blysyre:
Cyrix-ct 12/24-230
Opladning af landstrøm:
Blue Smart IP22 oplader 12/30 (3)
Fungerer med den gratis VictronConnect-app.
Overvågning
Batterimonitor:
SmartShunt batterimonitor 500 A eller
BMV 712
Fungerer med den gratis VictronConnect-app.
Udvidelser
Dongle:
VE.Direct til Bluetooth Smart dongle
Overvåg og konfigurer Phoenix VE.Direct-inverteren med denne Bluetooth dongle.
Vis fuld liste Caret peger ned
Vis fuld liste Caret peger ned

Hvorfor Victron Energy?

De rigtige produkter til opgaven

Da du altid er på farten, har du brug for pålidelige, men omkostningseffektive løsninger, der driver dig gennem de kommende år. Det er vigtigt at du kan vælge strømforsyninger, der matcher dine behov helt nøjagtigt og lever op til deres specifikationer, så de ikke svigter dig. Victron Energy har en bredt udvalg af modulære forbundne produkter, der holder sit løfte. De er drevet af KnowHow - takket være 45 års mestring af magtudfordringer med innovation.

Ikon for 45 år Victron Energy
Lithium batteri

Hvorfor Victron Energy?

Altid der. Altid klar.

Vores robuste systemer har bevist at levere uovertruffen pålidelighed - gang på gang. Det er præget af vores verdensomspændende markedslederskab inden for strømforsyningsudstyr til ambulancer, det illustreres af utallige historier om 40+ år gamle Victron Energy-invertere, der stadig gør hvad de er bygget til at gøre.

Ambulance

Hvorfor Victron Energy?

Pålidelighed giver mulighed for lange levetidscyklusser

Når der træffes beslutninger om investering i strømforsyning, er beregninger udelukkende baseret på pris, hvilket kan være vildledende. Deres sande præstation og forventede levetidscyklus er lige så vigtige. Godt at Victron Energy-udstyr lever op til deres specifikationer, både med hensyn til ydeevne og forventet livscyklus (når det bruges som designet). Vores 5 års garanti og retfærdige og hurtige reparationspolitikker betyder, at dine investeringer er beskyttet og vil under de fleste omstændigheder ikke svigte dig.

års garanti
En professionel af Victron viser kunden VictronConnect-appen

Hvorfor Victron Energy?

Faglige udfordringer. Accepteret.

Uanset hvad der driver dit køretøjs elektronik eller værktøjssæt, du medbringer til jobbet, har Victron Energy et af de bredeste udvalg af strømforsyningsudstyr på markedet til at drive dine geniale værker. Fordelen ved at arbejde med kun ét mærke, der dækker det hele, betyder at man kun har én kontakt til opgraderinger eller løser eventuelle sjældne problemer, der måske måtte opstå. Vores globale netværk af Victron Energy-professionelle er uddannede og har 45 års erfaring med at løse problemer. De kan omsætte dine udfordringer til robuste løsninger, der vil gøre dig tilfreds og sikre dine investeringer i de kommende år.

Victron professionel stående ved siden af Victron-udstyr bag i en bil

Hvorfor Victron Energy?

Professionelle køretøjer
powered by know-how

Se hvordan vi løser typiske biludfordringer
Motor drevet af
Pil ikon
Kør gennem vores know-how professionelle køretøjer

Det ser ud som om din browser ikke understøtter de seneste teknologier, der er nødvendige for at se dette afsnit. Overvej at bruge en moderne browser.

Smart BMS CL 12/100

Kombiner sikkert enhver generator med Smart Lithium-batterier.

Se en række populære diagrammer af køretøjssystem
Download vores hæfte
Download ikon
Dybdegående sammenligning

En eksperts synspunkt: lithium- eller AGM batterier

Vis mere Carret icon
DC-DC Oplader

Professionel opladning af servicebatteri med Orion-TR Smart.

Victron Professionel

Tilmeld dig vores næste automotive webinar eller træning.

Download vores brochure

Se alle vores produkter til professionelle køretøjer og flere konfigurationer.

VictronConnect

Realtids indsigt og fuldstændig kontrol med vores VictronConnect-app.

Eksempler på løsning fra vores partnere

Besøg vores nyhedsblog

Find din lokale forhandler

Vores veletablerede, globale netværk af lokale Victron Professionals er dedikeret til at hjælpe med at finde en optimal løsning til din udfordring.

Regn med vores verdensomspændende service

Hos Victron finder vi det essentielt, at kunderne betjenes og støttes hurtigt og kompetent. Derfor er vores globale netværk af Victron Professionals udstyret med det højeste niveau af teknisk know-how, og de er dedikerede til at levere reparationer så hurtigt som muligt.

Så kan du starte eller fortsætte din tur, uanset hvor du er på vej hen.