Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

MPPT VE.Can SmartSolar-opladeren bruger den seneste og hurtigste teknologi til at omdanne energi fra solpaneler til optimalt at oplade batteripaneler.

SmartSolar opladningskontrol vil endda genoplade et svært afladt batteri. Den kan fungere med en batterispænding så lav som 0 Volt, forudsat at cellerne ikke er permanent beskadiget med sulfat eller andet.

Modeller: 12/24/36/48 Volt

MPPT: Ultra Hurtig Tracking af Maksimal Strømforsyning

MPPT VE.Can SmartSolar-opladeren forbinder til et PV-panel på 150 eller 250 Volt Cod og vil automatisk opdage og oplade dit 12, 24 eller 48V batteripanel med en spænding mellem 70 og 100A afhængigt af modellen.

Opladningsindstillinger kan programmeres og endda opsættes til forskellige batteri-indhold, såsom blysyre, Lithium eller andet.

Fjernkontroller din oplader

MPPT VE.Can SmartSolar-opladeren kan fjernkontrolleres- og konfigureres gennem Bluetooth via VictronConnect App’en. Dette tillader opsætning af enhed, administration og øjeblikkelig information, såsom batterispænding, PV-spænding og historiske data. 

Daisy-chain yderligere enheder

VE.Can SmartSolar-opladeren er udstyret med CAN bus-porte. Dette tillader kommunikation med yderligere VE.Can SmartSolar-opladere. Yderligere enheder er blot ”daisy-chained” til hinanden med et enkelt RJ45-kabel mellem hver enhed.

Når de er forbundet til hinanden, vil alle individuelle VE.Can SmartSolar-opladere synkronisere deres opladningsstadier. De kan også sende deres data til en GX-overvågningsenhed via et enkelt kabel. 

Fjernovervågning- og control

Hvis GX-enheden er forbundet til internettet, giver Victron Remote Management Portal (VRM) adgang til den fulde kraft fra dine solopladere.

For fjerninstallation - selv når der ikke er nogen internetforbindelse tæt på - kan du være i stand til at overvåge og kontrollere din MPPT ved at forbinde  GlobalLink 520.

SmartSolar Control Display

VE.Can SmartSolar-opladeren er også udstyret med en VE.Direct-port, ligesom alle vores andre MPPT solopladere. Denne port kan benyttes til overvågning af en enkelt enhed eller til kontrol af gadebelysning. Fjernforbinderens aktiver/deaktiver kan kontrolleres eksternt af en tredjepartsenhed, såsom et Lithiumbatteri. En valgfri plug-in LCD-skærm/kontrol giver live data, opsætning og administration direkte på enheden.

VictronConnect

VictronConnect lader dig få information om din live status og konfigurere ethvert Victron-produkt, uanset om du har indbygget Bluetooth eller er forbundet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Downloads

Victron online-træning

Hvis du gerne vil vide mere om dette produkt, har vi et online kursus tilgængeligt. Træningen inkluderer en video, links til vigtige referenceressourcer og en eksamen til at teste din viden. Succesfuld gennemførelse belønnes med et certifikat. Online træning kræver en gratis Victron Professional-konto.

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler