Felttest: PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
S
Samlet soludbytte: --
E
Samlet soludbytte: --
W
Rumænien
--
--
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance

* This is a field test and the results are specific for this installation on this location please research which is the best solution for your own situation as the results can be different based on environmental influences.

Total solar yield as of 27/03/2023 when the results were reset:
Mono: 9158 kWh
Split-cell: 9511 kWh
Poly: 9113 kWh
Perc: 9471 kWh
Perc-east: 1970 kWh
Perc-west: 1730 kWh

Servicevogn

Altid forberedt på handlingen.

Hvis jobbet ikke kommer til arbejdspladsen, så må arbejdspladsen jo komme med til jobbet, ikke? En ordentlig servicevogn er altid klar til handling. Drevet af 230 V er batterierne til det trådløse værktøj fuldt opladet, og din tablet og printer er klar til at tjekke dine kontoropgaver af på ingen tid. Kabinelys, der kører på 12 V, sørger for at arbejdet kan fortsætte døgnet rundt.

At give en perfekt service kan kræve stor dygtighed, men ikke nødvendigvis enorme mængder elektrisk strøm. Derfor er vores store udvalg af effektive strømløsninger perfekte til de mindre og mere ligetil opsætninger. Vores mindre enheder er alle bygget med samme professionelle kvalitet som vores større modeller: De professionelles valg

Strømforsyning

til tjeneste

Victron Energy-komponenterne i det modulære system giver dig mulighed for at bygge et komplet system, præcis til dine behov. Mens nogle valg bliver indlysende efter at have beregnet det daglige energiforbrug og den nødvendige spidseffekt - kan andre kræve lidt mere omtanke.

Dagligt energiforbrug

350 Wh

Spidseffektbehov

200W

I dette eksempel

Det daglige energiforbrug beregnes ved at lægge summen af alle forbrugere sammen X hvor meget tid de vil blive brugt på en dag. Tilføj alle watt for de samtidig brugte forbrugere for at beregne den nødvendige spidseffekt.

Oplagte valg

Systemdesign

Forklaringer

Nedenfor finder du nogle af de vigtigste design forklaringer, klik på spørgsmålene for vores ingeniørs anbefalinger.

 • 01

  Hvilken (størrelse) inverter er en pålidelig og kompakt løsning?

  Phoenix-serien af invertere, der er udviklet til professionel brug, er en perfekt omkostningseffektiv løsning til systemer, hvor landstrømsopladning ikke er afgørende. ”Pure Sine Wave”-teknologien driver sikkert følsom elektronik - såsom computere, den høje spidseffekt tillader høje opstartsstrømme fra elværktøj, så du kan forsyne enhver belastning problemfrit. Den omfattende udvalg af Phoenix-invertere består af mange mindre modeller, hvilket gør det nemt effektivt at matche den rigtige inverter til dit systems lavere (spids-) effektbehov.
  Invertere konverterer 12 VDC strøm til 230 VAC strøm. Invertere bør dimensioneres til at håndtere den gennemsnitlige AC-belastning kontinuerligt og bør matche den forventede spidseffektstrøm for de samtidige AC-belastninger. Se alle vores produkter

  De professionelles valg

  Phoenix Inverter VE.Direct 375/12: den forventede 200 W spidseffekt af belastningerne svarer ikke til 700 W maks. spidseffekten af denne model, hvilket giver plads til fremtidige behov. Det anbefales også at holde servicebatteriet på 12 V, da de fleste varevogne er baseret på 12 V-systemer.
  Systemer med et højere dagligt energiforbrug, eller som er afhængige af mindre 'motortid', kan muligvis ikke stole helt på opladning fra generatoren og kan derfor kræve (over natten) landstrøm opladning, især ved anvendelse af blysyre-service batterier, hvor en fuld opladning tager længere tid end at bruge lithium-batterier. Det er her kombinationen af MultiPlus inverter/oplader er et bedre valg.
 • 02

  I hvilken størrelse lithium- eller blysyre-husbatteri?

  Victron Energy tilbyder en række muligheder for servicebatteriet - men hovedvalget er mellem blysyre og lithium, hvilket hovedsageligt afhænger af forventningerne til ydeevne, pris per cyklus og fysiske aspekter (størrelse/vægt). Valget inden for batteriteknologi vil også være årsag til forskellige konsekvenser for de øvrige systemkomponenter, der direkte er knyttet til (eller styrer) batterierne.

  Generelt skal du anvende lithium, når det daglige strømbehov er ekstremt intenst, når superhurtig opladning er afgørende, eller når der er begrænsninger på vægt- eller plads. Lithium har også en lavere pris per cyklus. Blysyre har en lavere pris på forhånd og er perfekt til almindelige, mindre krævende kraftprofiler, og når vægt og plads ikke er et problem. Ovenstående skærer sandsynligvis 45 års batteri-udvikling lidt kort, for flere informationer - kan du se vores detajlerede oplysninger.

  Victron Energy tilbyder batterier af enestående kvalitet, der har et højt præstationsniveau, som er grundigt testet. Et retvisende billede af ydeevne og livscyklusser gives af vores dataark, hvilket betyder at der ikke dukker investeringsoverraskelser op undervejs. Vores brede udvalg af batterier
  Valg, valg... Lithium eller blysyre?

  De professionelles valg

  12 Volt Deep Cycle AGM 90 Ah. Et 12 Volt Deep Cycle AGM 90 Ah batteri kan levere 576 Wh per dag for at forsyne belastningerne uden problemer. Sammenlignet med lithium - vil opladning af batterierne være langsommere. 18 Amp DC-DC opladeren er forbundet til den smarte generator og oplader et 50 % afladet servicebatteri på kun 5-7 timer. Når den daglige motortid ikke tillader batteriet til at blive fuldt opladet, skal du bruge en Blue Smart IP22-oplader 12/30 til landstrømsopladning natten over.

  Lithium 12,8 V Smart 60 Ah. Denne ekstremt kompakte og letvægtsboks er pakket med svimlende 768 Wh energi, mere end nok til at levere alle de forventede belastninger på 350 Wh - selv når man holder 20 % i reserve af livscyklus årsager. På grund af sin begrænsede form og vægt, kan al pladsen dedikeres til arbejdsområdet. Takket være Lithiums hurtige egenskaber for opladning, kan batteriet oplades fuldt ud af motorens generator på kun 1 time (motorens 90 Amp generator oplades sikkert med 45 Amp i timen, beregnet med ±50 % af den nominelle kapacitet).
  På grund af deres 50 % sikre afladningskapacitet og holder cirka 20 % i reserve til lithium batterier, er tommelfingerreglen for dimensionering af batterierne, at vi beregner med 2x det daglige energiforbrug for bly-syre batterier Vælg den nærmeste model fra vores udvalg, og rund forstærkerne op for at være sikker.
 • 03

  Sikker kombination af (lithium) husbatterier med (smarte) generatorer og startbatterier

  Se alle udfordringer i øjnene, som der følger med til at kombinere (smarte) generatorer, start- og servicebatterier (lithium eller blysyre) med vores brede udvalg af DC-DC opladere, batterikombinere eller Smart BMS produkter. Vores løsninger er specielt designet til køretøjer og sørger for, at både blysyre og lithium servicebatterier kan oplades korrekt -uden at beskadige den smarte generator eller batterierne.
  Blandt andre faktorer, afhænger den rigtige løsning primært af kombinationen af din generator (smart eller konventionel) og servicebatteritype (blysyre eller lithium). Tøv ikke med at spørge en lokal Victron Energy-installatør til råds. Spørg din lokale installatør

  De professionelles valg

  Blysyre: Orion-Tr 12/12-18: Denne professionelle 'Batteri-til-Batteri' DC-DC-oplader er designet til sikkert at forbinde enhver størrelse generator (smart eller konventionel) og startbatteri til enhver type servicebatteri. 12 V til 12 V opladeren oplader servicebatteriet med 18 ampere i timen, når motoren er i gang.
  Lithium: Smart BMS CL 12-100: Til lithiumbaserede 12 V strømsystemer med en belastning op til 100 A er denne kompakte og robuste løsning det perfekte valg. Enheden består af et system til batteristyring, strømbegrænser og batterikombiner i ét. Det styrer og oplader lithiumbatteriet korrekt og hurtigt. Det begrænser ladestrømmen til den sikre zone i generatorens udgangsspecifikationer for at forhindre generatoren i at overophede eller tidligt slid. Service- og startbatteriet er også sikkert kombineret. Enheden fungerer med VictronConnect App.
  I begge tilfælde - beskytter en separat BatteryProtect 100 A servicebatteriet mod overdreven afladning fra (DC) belastningerne, som skal dimensioneres i henhold til den maksimale forventede belastningsstrøm.

Faglige udfordringer?
Spørg din lokale Victron Energy-ekspert.

Antallet af muligheder for hver komponent er ret omfattende. Det er derfor, vi uddanner Victron Energy-professionelle til perfekt at omsætte dine præcise behov til robuste løsninger. De føler et stort ansvar for altid at rådgive den rigtige løsning (selv når dette måske nogle gange går imod, hvad kunderne har i tankerne i starten). De gør alt hvad de kan for at holde dig tilfreds og sikre dine investeringer i de kommende år.
Always feel free to ask your local Victron Energy Professional
Victron professionel stående ved siden af en bil med Victron udstyr

Det ser ud som om din browser ikke understøtter de seneste teknologier, der er nødvendige for at se denne sektion. Overvej at bruge en moderne browser.

System diagram

Til et lithium- og blysyrebatteri baseret system

Hvordan kan denne energiprofil oversættes til et robust system?

Husbatteri
Indlæser

AC-enheder (enkeltfaset)

Alle 'husholdningsapparater' eller 'heavy-duty værktøj', du ville forvente i hjemmet eller på arbejdet, kan også findes i uafhængige energisystemer. Alle disse enheder har brug for en vekselstrøm (230 V eller 110 V) for at køre.

Nogle af disse enheder, som for eksempel computere, kan være følsomme over for kvaliteten af den inverterede strøm (dårlig land- eller generator AC-indgangseffekt kan påvirke denne kvalitet negativt). Motordrevet eller varmegenererende udstyr kan kræve en høj startstrøm. Alle vores invertere afgiver en ren sinusbølge, selv når AC-inputkvaliteten er mindre god, hvilket sikrer, at følsomme belastninger kan strømforsynes og nyde en spidseffekt på generelt 2x af inverternes nominelle kapacitet til at forsyne selv de tungeste belastninger, eller dybest set enhver belastning uden problemer.

Eksempler på AC-enheder:

 • Heavy duty tools such as a drilling machine or a jigsaw
 • Computers
 • Phone chargers
 • Fridge and freezer
 • Lights
 • Coffee machine
 • Microwave
 • or basically any AC powered device you can think of.

Generatorer

Køretøjer og både er udstyret med motor(er), der laver kraften til at bevæge sig - men som også genererer elektrisk energi gennem generatorer. Generatorer laver elektrisk energi med en jævnstrøm (DC) fra mekanisk energi, som bruges til at lagre energien i batteribanken eller drive DC-udstyr direkte.

Små motorer har som regel små generatorer, større motorer har normalt større generatorer, nogle gange er de endda udstyret med (ekstra) høj output generatorer for at øge ydelsen. Køretøjer, især med Euro 4/5-motorer, kan komme med smarte (skiftende spænding) generatorer, der styrer output baseret på køretøjets driftsforhold. Det gør det mislykket at oplade et sekundært batterisystem til et brugbart niveau. Lithium-servicebatterier kan belaste motorens generator, som sandsynligvis skal beskyttes mod overophedning eller tidligt slid.

Uanset din motors generator eller servicebatteritype, tilbyder Victron Energy et stort udvalg af løsninger til sikkert at forbinde enhver generator til enhver batteribank uden at beskadige den smarte generator eller batterier. Se venligst vores dataark for mere information. Tjek også din producents dokumentation for at se, hvilket output din generator kan levere. Med Lithium servicebanker og konventionelle eller smarte generatorer, anbefaler vi at beregne generatorens outputsspecifikation med 50 % for ikke at overbelaste generatoren.

Se alle vores DC-DC opladere Se alle vores batterikombinere Se alle vores (Smart) BMS muligheder

System til batteristyring (BMS).

Battery management systems take excellent care of Lithium batteries, protecting the individual cells of LiFePO4 batteries against over voltage, under voltage and over temperature and will shut down or reduce charging (VE.Bus products only) or disconnect the loads when this occurs.

Victron Energy offers several BMS options, in general the VE.Bus BMS and smallBMS signal separate devices to disconnect the charging (Cyrix-Li, DC-DC chargers) or disconnect the loads (BatteryProtect), the other (Smart) BMS versions are designed for vehicles or boats and offer more ‘all-in one’ functionalities.

Se hele vores system til batteristyring

Batterimonitorer

En batterimonitor er som en "måler på brændstoffet" for dit batteri. Den registrerer, hvor meget strøm der forbruges og oplades. Batterimonitoren beregner ladetilstanden, resterende kapacitet og tid til opladning. Batterispændingen giver ikke en nøjagtig indikation af, hvor fyldt batteriet er (især ikke under belastning). En batterimonitor gør.

Victron Energy batterimonitorer holder styr på historiske data, såsom antallet af opladningscyklusser, dybeste afladning, højeste spænding, laveste spænding og meget mere. Den vil advare dig om kritiske forhold såsom lav spænding eller lav opladning - og kan endda lukke for hele strømforsyningen for at undgå dyre skader af batteri eller starte en generator.

Victron tilbyder batterimonitorer med eller uden display, Smart-versioner giver dig mulighed for at spore de detaljerede data og justere indstillinger i vores gratis VictronConnect-app. Se alle vores batterimonitorer

BatteryProtect

BatteryProtect-funktionen afbryder batteriet fra enheder, der ikke er væsentlige, før det er helt afladet (hvilket kan beskadige batteriet), eller før det har utilstrækkelig strøm tilbage til at starte motoren.

Der er mere ved en Victron Energy BatteryProtect. Indbyggede forsinkelser til nedlukning sikrer, at vital elektronik ikke afbrydes ved en fejl, det vil sige at når en motor startes, forårsager det et kort spændingsfald. Den vil også automatisk tilslutte alt igen, når batteriet er tilstrækkeligt opladet.
BatteryProtect har en fjernbetjening, så den kan tændes/slukkes via en BMS eller switch. Den smarte version kan programmeres via VictronConnect appen.

Se vores udvalg af BatteryProtect-modeller

Opladere

Battery chargers recharge batteries (DC) when plugged into shore power (AC).
At the same time the Victron Energy battery chargers can also power devices directly.

All Victron Energy battery chargers are developed for professional duty. Our advanced multi step charging algorithms get the best out of your battery, giving the battery the power it needs, maintaining its health, ensuring better performance... and a longer life.

Smart models work with VictronConnect, so you can check the status and configure all settings of your battery charger remotely via Bluetooth. Chargers with different waterproof ratings (IP rating) are also available. Our wide range of models makes it easy to select the right charger, saving you the cost of having to buy a larger one.

Se alle vores opladere

DC-DC opladere

DC-DC konvertere, eller batteri-til-batteri opladere (konvertere med indbyggede ladealgoritmer) bruges i dobbeltbatteri systemer, hvor den (smarte) generator og startbatteriet er kombineret med servicebatteriet (på lige fod eller forskellige spændinger) for at oplade den. De kan også bruges til at oplade applikationer, der har dedikerede batterier (for eksempel bovpropel), eller til at forsyne applikationer med en anden spænding end servicebatteri-banken.

De fleste DC-DC opladere kan anvendes i 12 V eller 24 V systemer, og alle er velegnede til både blysyre- og lithiumbatterier. Nogle DC-DC opladermodeller kan parallelkobles for at øge udgangsstrømmen. DC-DC opladere er en perfekt og sikker løsning til at oplade Lithium batteri banker fra smarte generatorer (og blysyre-batterier for den sags skyld).

Opladning af lithiumbatterier fra generatoren
De fleste generatorer kan ikke tilsluttes direkte til lithiumbatterier. Et lithiumbatteri vil trække mere strøm, end generatoren kan levere, hvilket kan resultere i permanent skade på generatoren. For ikke at beskadige generatoren er strømbegrænsning en af mulighederne for at forblive inden for generatorens sikre zone.

Victron tilbyder flere løsninger til at løse det her problem, hvoraf en af dem er DC-DC-konverterne:

 • DC-DC converters act as a current limiter between the alternator and the battery: the battery can be safely charged without blowing up the alternator.
 • Victron also offers alternative solutions for dual battery systems powered by alternators. Some (smart) BMS products physically limit the current drawn from the alternator, in other systems, battery combiners might be a solid option. See the datasheets for more info.
Se vores udvalg af DC-DC konvertere

DC elektronik

DC-udstyr er designet til at arbejde direkte med strømmen, der kommer ud af batteribanken (jævnstrøm). Især køretøjer og både kan have (meget) DC-udstyr ombord (som for eksempel kontrolpaneler, lys, navigationsudstyr, autopilot, ekkolod osv.).

Nogle mindre off-grid systemer kan udelukkende køre på DC, med 12 V lys, tv eller køleskabe. Større systemer kan kombinere AC- og DC-forbrugere.

Under alle omstændigheder er det vigtigt at beskytte batteriet mod overdreven afladning, for dette tilbyder Victron 'BatteryProtect'.

Vekselrettere

Invertere konverterer jævnstrøm fra batterierne til vekselstrøm, og forsyner sikkert enhver form for apparat eller kraftigt værktøj med 230 V (eller 110 V på andre markeder).

Alle Victron Energy invertere er udviklet til professionel anvendelse og nyder godt af et ry for ekstrem robusthed, selv under de mest krævende forhold. Den indbyggede Pure Sine Wave-teknologi driver sikkert følsom elektronik såsom computere, deres høje spidseffekt tillader høje opstartsstrømme fra kraftigt værktøj, så du kan forsyne enhver belastning problemfrit. Deres høje effektivitet og ultralave selvforbrug sikrer, at den lagrede energi kan anvendes til effektivt at drive forbrugerne, i stedet for at skulle beregne med store marginer for at kompensere for energitab.

Større modeller kan drive industrielle apparater, og ubegrænset strøm kan leveres ved parallel eller 3-faset drift. Andre modeller kommer med indbyggede opladere (inverter/opladere), som kan anvendes når opladning fra land- eller generator AC-kilder er afgørende. Uanset hvad du har brug for, gør vores store udvalg det let at vælge den rigtige inverter til din applikation, hvilket sparer dig for omkostningerne ved at skulle købe en større.

Se alle vores produkter Se alle vores invertere/opladere

Service Batterier

Servicebatteriet gemmer strøm til systemets forbrugere, hvilket giver autonom strøm, især i øjeblikke, hvor inputstrømkilder ikke er (helt) tilgængelige.

Victron Energy tilbyder adskillige batteri teknologier, alle designet til professionel ydeevne, pålidelighed og lang levetid i de mest krævende miljøer. De kommer med en 2 års verdensomspændende garanti, og vores dataark giver et retvisende billede af ydeevnen og forventede livscyklusser, hvilket betyder at der ikke kommer nogen investeringsoverraskelser undervejs.

Mens der er flere teknologier at vælge imellem, er hovedvalget mellem blysyre og lithium, hvilket hovedsageligt afhænger af forventningerne til ydeevnen, pris per cyklus og fysiske aspekter (størrelse/vægt).

 • Vælg blysyre, når:
 • Anvend lejlighedsvis
 • Lavere indkøbsomkostninger
 • Vægt og plads er ikke et problem
 • Normal opladning
 • Vælg Lithium når:
 • Brug dagligt
 • Lavere pris per cyklus
 • Hensyn til vægt og plads
 • Hurtig opladning

Service Batterier

Servicebatteriet gemmer strøm til systemets forbrugere, hvilket giver autonom strøm, især i øjeblikke, hvor inputstrømkilder ikke er (helt) tilgængelige.

Victron Energy tilbyder adskillige batteri teknologier, alle designet til professionel ydeevne, pålidelighed og lang levetid i de mest krævende miljøer. De kommer med en 2 års verdensomspændende garanti, og vores dataark giver et retvisende billede af ydeevnen og forventede livscyklusser, hvilket betyder at der ikke kommer nogen investeringsoverraskelser undervejs.

Mens der er flere teknologier at vælge imellem, er hovedvalget mellem blysyre og lithium, hvilket hovedsageligt afhænger af forventningerne til ydeevnen, pris per cyklus og fysiske aspekter (størrelse/vægt).

 • Vælg blysyre, når:
 • Anvend lejlighedsvis
 • Lavere indkøbsomkostninger
 • Vægt og plads er ikke et problem
 • Normal opladning
 • Vælg Lithium når:
 • Brug dagligt
 • Lavere pris per cyklus
 • Hensyn til vægt og plads
 • Hurtig opladning

Solar opladere

En solcelle oplader samler energi fra dine solpaneler, og gemmer den i dine batterier. Ved at anvende den nyeste, hurtigste teknologi, maksimerer vores solcelle opladere denne energihøst, og driver den intelligent for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid -samtidig med at batterierne bevares, og sikrer bedre ydeevne... og en længere levetid.

I de fleste tilfælde ændrer solpanelernes lysintensitet sig konstant, hvilket har påvirkning på deres ydeevne. Victron Energy styringer til solenergi bruger ultrahurtig sporing af maksimalt power point for at presse op til 30 % mere strøm ud af dine paneler.

Smarte modeller gør det muligt at spore og analysere solfangsten gennem den gratis VictronConnect-app, andre muligheder for tilslutning tillader en fjernforbindelse gennem vores VRM-portal. Mindre modeller har en intelligent belastningsoutput, der forhindrer skader forårsaget af, at batterierne kører "flade". Ved større anlæg kan solcelleopladere synkroniseres, så at de fungerer som en stor og meget effektiv oplader.

Se vores solcelleberegner for at dimensionere solpanelerne og vælg en MPPT-oplader

Solpaneler

Solpaneler fanger energien fra sollys og sender den videre til en regulator af solenergi, som lagrer denne energi i systemets batteribank. Tilføjelse af solpaneler til dit system betyder gratis energi, uafhængighed af nettet og giver dig mulighed for at reducere eller eliminere behovet for støjende, brændstofforbrugende og vedligeholdelse af tunge generatorer.

Victron Energy tilbyder et stort udvalg af højeffektive solpaneler, der har en unik ydeevne i svagt lys og høj lysfølsomhed over hele solspektret, hvilket gør det til det perfekte valg til ethvert system. Victron Energy solpaneler opfylder de strengeste sikkerhedskrav, og deres begrænsede garanti betyder, at der ikke vil være nogen overraskelser undervejs.

Se alle vores solpaneler

Startbatterier

Startbatterier er nødvendige for at starte din(e) motor(er). Disse batterier er konstrueret til at håndtere en stor afladningsstrøm og have fordel af en anden teknologi sammenlignet med servicebatterier. For at undgå utilsigtet aftapning af startbatteriet, skal det altid være isoleret fra servicebatterierne. Victron Energy tilbyder flere forskellige løsninger til systemtyper.

Victron Energy tilbyder flere batterikombinere. Mere omfattende måder at tilslutte start- og servicebatteriet sikkert er også tilgængelige -heriblandt tilslutning af en batterikombiner til en BMS, alt-i-én Smart BMS-produkter eller DC-DC opladere. Disse muligheder kan tilbyde mere kontrol og muligheder for konfiguration, især for at beskytte ikke-regulerede generatorer mod overophedning og lithium-batterier mod overdreven (af)ladning.

Se alle vores batterikombinere Se alle vores DC-DC opladere Se alle vores (Smart) BMS muligheder

VictronConnect

Alle Victron Energy smarte produkter kan overvåges og styres ganske enkelt fra din håndflade. Tilslut blot VictronConnect-appen via Bluetooth, og du vil have direkte adgang til dataene om dit systems ydeevne. Du kan også nemt ændre indstillinger, tænde eller slukke for enheder, og meget mere.

Ikke-smarte enheder med en VE.Direct-port kan også blive smarte ved brug af VE.Direct Bluetooth Smart dongle

Det er også muligt at overvåge og fjernstyre dit system. VictronConnect fjern-funktionaliteten gør det muligt at få fjernadgang til Victron produkter med et VE.Direct-interface via et GX-produkt igennem VRM-onlineportalen. Denne kraftfulde funktion tillader konfiguration af hele produktet og overvågning fra hvor som helst i verden ved hjælp af VictronConnect-appen. Oplevelsen af brugergrænsefladen er ligesom produkterne blev forbundet lokalt ved hjælp af Bluetooth eller en kablet VE.Direct til USB-interface.

Se hvad VictronConnect-appen kan Se vores GX-enheder
System specifications
Hvordan omsættes strømprofilen til et system? Her er vores anbefaling til en løsning til effektiv omkostningseffektiv lysstrøm til professionelle inden for mobilservice, både til lithium- og blysyre batteribaserede systemer.

For at se denne detaljerede tabel og hele afsnittet ordentligt skal du overveje at bruge en moderne browser.

Energiforbrug
Forventede strømforbrugere
Genopladning af ±3 batterier til batterier
Forsyning med lille mobilt kontor (laptop/printer/smartphone)
Kabinelys (LED)
Påkrævet dagligt energiforbrug:
350 Wh
Påkrævet spidseffekt:
200 W
Kapacitet af systemspids:
700 W
Maks. energiforbrug blysyre:
540 W
Max energiforbrug lithium:
768 W
Inverting
Inverter
Victron Phoenix 12/350
Opbevaring
Service battery:
90 Ah 12 V AGM eller
Lithium: 12,8 V / 60 Ah
Batteribeskyttelse:
BatteryProtect 100 A
Beskytter batteriet mod overdreven afladning. Bruges til både blysyre- og lithiumsystemer
Dannelse
Opladning via motorens generator (læs forklaring her)
Generator output:
70-90 Amps*
Sikker output 50 %
* Se producentens dataark for specifikationer.
Opladning af blysyre:
Orion-Tr 12/12-18* eller
Cyrix-ct 120 A**
* Eller smart version
** Cyrix fungerer ikke med smarte generatorer.
For brug af Lithium:
Smart BMS CL 12/100
Forenet med max 40 Ampere, oplader Lithium batteri med 30 Ampere, fuld opladning af et 50 % afladet batteri på ±1 time.
Fastgjort til + plussiden er der ingen grund til at isolere DC-belastninger.
Overvågning
Batterimonitor:
SmartShunt batterimonitor 500 A
Udvidelser
Battery charger:
Blue Smart IP22 Oplader 12/30
I tilfælde af <2 timers daglig opladning via motorens generator, tilføjes opladning af landstrøm eller solopladning.
Solpanel:
BlueSolar panel: : ±100 W
Solopladningsregulator
Smart MPPT 75/15
Vis fuld liste Caret peger ned
Vis fuld liste Caret peger ned

Hvorfor Victron Energy?

De rigtige produkter til opgaven

Da du altid er på farten, har du brug for pålidelige, men omkostningseffektive løsninger, der driver dig gennem de kommende år. Det er vigtigt at du kan vælge strømforsyninger, der matcher dine behov helt nøjagtigt og lever op til deres specifikationer, så de ikke svigter dig. Victron Energy har en bredt udvalg af modulære forbundne produkter, der holder sit løfte. De er drevet af KnowHow - takket være 45 års mestring af magtudfordringer med innovation.

Ikon for 45 år Victron Energy
Lithium batteri

Hvorfor Victron Energy?

Altid der. Altid klar.

Vores robuste systemer har bevist at levere uovertruffen pålidelighed - gang på gang. Det er præget af vores verdensomspændende markedslederskab inden for strømforsyningsudstyr til ambulancer, det illustreres af utallige historier om 40+ år gamle Victron Energy-invertere, der stadig gør hvad de er bygget til at gøre.

Ambulance

Hvorfor Victron Energy?

Pålidelighed giver mulighed for lange levetidscyklusser

Når der træffes beslutninger om investering i strømforsyning, er beregninger udelukkende baseret på pris, hvilket kan være vildledende. Deres sande præstation og forventede levetidscyklus er lige så vigtige. Godt at Victron Energy-udstyr lever op til deres specifikationer, både med hensyn til ydeevne og forventet livscyklus (når det bruges som designet). Vores 5 års garanti og retfærdige og hurtige reparationspolitikker betyder, at dine investeringer er beskyttet og vil under de fleste omstændigheder ikke svigte dig.

års garanti
En professionel af Victron viser kunden VictronConnect-appen

Hvorfor Victron Energy?

Faglige udfordringer. Accepteret.

Uanset hvad der driver dit køretøjs elektronik eller værktøjssæt, du medbringer til jobbet, har Victron Energy et af de bredeste udvalg af strømforsyningsudstyr på markedet til at drive dine geniale værker. Fordelen ved at arbejde med kun ét mærke, der dækker det hele, betyder at man kun har én kontakt til opgraderinger eller løser eventuelle sjældne problemer, der måske måtte opstå. Vores globale netværk af Victron Energy-professionelle er uddannede og har 45 års erfaring med at løse problemer. De kan omsætte dine udfordringer til robuste løsninger, der vil gøre dig tilfreds og sikre dine investeringer i de kommende år.

Victron professionel stående ved siden af Victron-udstyr bag i en bil

Hvorfor Victron Energy?

Professionelle køretøjer
powered by know-how

Se hvordan vi løser typiske biludfordringer
Motor drevet af
Pil ikon
Kør gennem vores know-how professionelle køretøjer

Det ser ud som om din browser ikke understøtter de seneste teknologier, der er nødvendige for at se dette afsnit. Overvej at bruge en moderne browser.

Smart BMS CL 12/100

Kombiner sikkert enhver generator med Smart Lithium-batterier.

Se en række populære diagrammer af køretøjssystem
Download vores hæfte
Download ikon
Dybdegående sammenligning

En eksperts synspunkt: lithium- eller AGM batterier

Vis mere Carret icon
DC-DC Oplader

Professionel opladning af servicebatteri med Orion-TR Smart.

Victron Professionel

Tilmeld dig vores næste automotive webinar eller træning.

Download vores brochure

Se alle vores produkter til professionelle køretøjer og flere konfigurationer.

VictronConnect

Realtids indsigt og fuldstændig kontrol med vores VictronConnect-app.

Eksempler på løsning fra vores partnere

Besøg vores nyhedsblog

Find din lokale forhandler

Vores veletablerede, globale netværk af lokale Victron Professionals er dedikeret til at hjælpe med at finde en optimal løsning til din udfordring.

Regn med vores verdensomspændende service

Hos Victron finder vi det essentielt, at kunderne betjenes og støttes hurtigt og kompetent. Derfor er vores globale netværk af Victron Professionals udstyret med det højeste niveau af teknisk know-how, og de er dedikerede til at levere reparationer så hurtigt som muligt.

Så kan du starte eller fortsætte din tur, uanset hvor du er på vej hen.