Felttest

PV-moduler

En virkelig sammenligning mellem mono, poly, PERC og dual PV-moduler.

Realtime data
-- -- lokal tid
Installationsdato: 09-03-2020
--
--
--
--
--
--
--
Irradiance
Rumænien
44°17'59.9"N
26°11'29.7"E

Mono

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Split-cell

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

Poly

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

PERC

2500Wp --
Samlet soludbytte: --

* Dette er enfelttest, og resultaterne er specifikke for denne installation på denne lokation,Undersøg venligst hvilken løsning, der er den bedste for dig, da resultaterne kan være forskellige afhængige af miljøets indvirkning.

Venus GX er kommunikationscentralen i din installation. Med Venus kan du kommunikere med alle komponenterne i dit system og sikre, at de samarbejder problemfrit. Overvågning af live-oplysninger og ændring af indstillinger foretages med din smartphone (eller en anden enhed) via vores gratis Victron Remote Management portal (VRM).

FORÆLDET : Ved nye installationer anbefaler vi den langt mere kraftfulde Cerbo GX, som har en tilsvarende pris.

Intuitiv systemoversigt - alt hvad du har brug for at vide

Så snart du er logget på, giver Venus GX en hurtig oversigt over dit system: batteriets opladningsstatus, nuværende strømforbrug, energihøst fra solcellepaneler og strømforsyning fra net/generator.


Den fulde styrke af Victron Remote Management

Victron Remote Management (VRM) giver dig fuld adgang til meget omfattende styrefunktioner og indstillinger for alle de systemkomponenter, der er tilsluttet enten din CCGX eller Venus GX. Den tillader fjernlogin af bruger og installationsprogram - hvor som helst, når som helst. Denne effektive applikation garanterer desuden problemfri diagnosticeringstest og analyse af de arkiverede oplysninger.


Automatisk start/stop af generator

Venus GX kan programmeres til automatisk start af generatoren, som udløses af lav spænding, høj belastning eller batteriets opladningsstatus. Den kan desuden tilpasses individuelt, således at tænding først sker efter afslutningen af et 'stille' tidsrum, og på denne måde undgås utilsigtede støjgener midt om natten.


Fjernkonsol - kontrollér alt hvor som helst fra i verden.

Fjernkonsollen giver adgang til at se live oplysninger og indstillinger af din Venus GX, og fordi den er fjernstyret kan du gøre det hvor som helst fra i verden.


Energilagringssystemer - 24-timers overvågning

Venus GX styrer energilagringssystemer. Den holder reservebatterierne 100 % opladet, går i gang ved strømafbrydelse, omleder overskydende (sol-)energi til egetforbrug og sparer dermed penge.


Fjernovervåg de elektriske installationer i din båd eller autocamper

Er du ved at planlægge en tur? Med fjernovervågning af din Venus GX kan du sikre dig, at din båd eller autocamper er klar til at tage af sted. Med Venus GX kan du også kommunikere med tilsluttet udstyr af andre fabrikater. Og Venus GX gør det desuden muligt at tjekke tankene.


Oplev kraften ved VRM

Se fjernovervågning i aktion, oplev VRM i tusindvis af virkelige installationer verden over, eller log ind for at komme i gang.

Downloads

Find en Victron Energy-forhandler i nærheden.

Find en forhandler